Spellen en puzzels van Baby’s Only

Ontdek de educatieve puzzels en spellen van Baby's Only, gemaakt van hout met een FSC-keurmerk en hoogwaardige kwaliteit siliconen. Deze speelgoedartikelen zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar stimuleren ook de fijne motoriek van je baby.

Speelgoed voor de ontwikkeling van je baby

Bij Baby's Only begrijpen we het belang van spelen voor de ontwikkeling van je baby. Onze puzzels en spellen zijn ontworpen om de fijne motoriek van je kleintje te stimuleren. Door stukjes vast te pakken, te draaien, te schuiven en te plaatsen, traint je baby de spieren in de handen en vingers, wat essentieel is voor latere vaardigheden.

Puzzels en spellen voor baby’s

De puzzels en spellen van Baby's Only zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en thema's die aansluiten bij de interesse en ontwikkelingsfase van je baby. Van kleurrijke puzzels tot leerzame sorteerspellen, er is altijd wel een puzzel of spel dat past bij de leeftijd en vaardigheden van je kleintje.

Bestel bij Baby’s Only

Kies vandaag nog voor de puzzels en spellen van Baby's Only en stimuleer de fijne motoriek en ontwikkeling van je baby op een speelse en educatieve manier. Ons hoogwaardige speelgoed, gemaakt van hout en siliconen, zorgt voor eindeloos plezier en groei. Bestel nu jouw favoriete puzzels en spellen op onze website en geniet van het gemak van online winkelen. Investeer in de ontwikkeling en het plezier van je baby met de puzzels en spellen van Baby's Only.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus