Muziekdoosjes van Baby’s Only

De muziekdoosjes van Baby’s Only zijn mooi om te zien, spelen leuke deuntjes af en zijn gemakkelijk op te hangen. Hoewel het een echte muziekdoos is, zou je het ook een muziekknuffel kunnen noemen. Bij een baby muziekdoosje is de ophanging erg belangrijk omdat je bij pasgeboren baby’s geen losse knuffels of andere objecten in de box of wieg wilt leggen. Later als je baby ouder is, kan hij of zij zelf het muziekdoosje aanzetten. Het baby muziekdoosje zal vanaf de geboorte tot de peutertijd een belangrijke functie in het leven van je kindje vervullen. Al is het alleen maar vanwege het lieve, zachte muziekje wat op den duur een vertrouwd gevoel zal geven.

Muziekdoosje melodie: kies wat je mooi vindt

Wij hebben de liedjes voor de muziekdoos baby zeer bewust gekozen. Bij de selectie ervan was ons eerste doel om het muziekdoosje voor de baby een zacht en prettig geluid te geven. Dat is fijn, want zo kan met het muziekdoosje de baby of peuter rustig in slaap vallen. Ons tweede doel was om ouders iets te laten kiezen wat zij een leuk deuntje vinden; je zult het geluid immers jarenlang dagelijks horen. Bij ons vind je gemakkelijk een leuk deuntje, alle melodietjes zijn zacht en mooi. Bij de gegevens van ieder product staat aangegeven welke melodie afgespeeld wordt. Er zit ongetwijfeld een deuntje tussen dat je leuk vindt.

Welk muziekdoosje voor je baby?

Als je je afvraagt welk muziekdoosje baby’s het allerleukst vinden, zijn dat ongetwijfeld de stoffen muziekdoosjes voor baby’s. Daarom hebben we meerdere soorten baby muziekdoosjes van stof in ons assortiment. Want wat is fijner dan een ruime keuze tussen allerlei bijzondere muziekdoosjes voor baby’s. Wat is ons advies bij een baby muziekdoosje kopen? Op jongere leeftijd plaats je het doosje buiten het bereik van de baby. Wanneer het doosje buiten het bereik van de baby aan de baby box hangt, kun je voor een houten muziekdoosje voor je baby kiezen. Zodra je baby zelf met het doosje gaat spelen, zullen veel ouders liever voor een stoffen doosje kiezen. Het wordt niet voor niets ook wel een speeldoosje voor baby’s genoemd; je baby wil er immers graag mee spelen!

Meerdere muziekdoosjes kopen

Nog een tip die we graag geven is om meerdere muziekdoosjes voor je baby te kopen. Na maanden dagelijks hetzelfde melodietje gehoord te hebben, kun je het op den duur zelf wel dromen. Je baby zal het leuk blijven vinden, maar voor de afwisseling waar je als volwassene toch wel van houdt, is het aan te raden om meerdere exemplaren te kopen met elk een ander muziekje. Zo blijft het voor je baby een verrassing welk melodietje er komt en is er voor jezelf ook sprake van een welkome afwisseling.

Een muziekdoosje met trekkoord en vulling

Onze muziekdoosjes werken simpel en zonder batterij. Trek het trekkoord naar beneden en het liedje begint af te spelen. Doordat de muziekdoosjes van stof gevuld zijn, voelen de doosjes zacht aan en voelt de baby geen harde delen. De doosjes zijn bovendien niet te klein, waardoor het ook meteen een fijne baby knuffel is. Zoek je specifiek een knuffel voor je baby? Ontdek dan het overige aanbod van Baby’s Only. Je vindt in dezelfde stijl als de muziekdoos ook een knuffel, rammelaarspeenkoord en nog veel meer.

Is een Baby’s Only muziekdoosje wasbaar?

Als je al een paar muziekdoosjes voor baby’s bekeken hebt, dan zie je erbij staan dat ze niet gewassen kunnen worden. Hoewel veel producten van Baby’s Only wel wasbaar zijn, gaat dat voor een muziekdoos vanwege het binnenwerk niet op. Als je het doosje toch zou willen wassen, dan zou je deze voorzichtig met een vochtige doek af kunnen nemen. Echter door de voordelige prijs zou je na verloop van tijd ook het muziekdoosje kunnen vervangen.

Muziekdoosjes in de aanbieding bij Baby’s Only

Onze prachtige stoffen muziekdoosjes voor baby’s trekken altijd veel bekijks. Je zult zelf ook merken dat de kans groot is dat je complimenten krijgt. We willen een goede combinatie maken tussen exclusiviteit, kwaliteit en prijs. Babyproducten moeten immers wel betaalbaar blijven. Ons advies is om ook altijd even in de sale te kijken. Wij hebben op onze website een pagina met producten die in de sale zijn. Het assortiment in de baby sale wisselt, dus we kunnen een muziekdoos aanbieding niet garanderen. Desalniettemin is het altijd leuk om er een kijkje te nemen: misschien vind je wel leuk houten speelgoed baby met korting!

Bestellen bij Baby’s Only

Welke stijl van Baby’s Only vind jij het mooiste? Bekijk alle stijlen en ontdek welke jij het mooist vindt. Zoals je zult zien, bieden we meerdere mooie stijlen aan voor alle producten. We hopen van harte dat ook jij er enthousiast van wordt. Een muziekdoosje voor je baby bestellen bij Baby’s Only kan online of bij een verkooppunt. Omdat we vanaf een vrij laag bedrag al gratis verzending bieden is een bezoekje aan onze online webshop zeker de moeite waard. Je kunt op werkdagen tot 20:00 uur je bestelling plaatsen om de bestelling de volgende al in huis te hebben. Heb je een vraag voordat je een bestelling kunt plaatsen of nadat je het product al in gebruik genomen hebt? We staan altijd voor je klaar. Ervaar onze service zelf: plaats je bestelling online of neem contact met ons op.

Ruilen of retourneren

Je weet nu al veel meer over wat er komt kijken bij een muziekdoos kopen. Bestel dus vooral een muziekdoosje voor je baby in onze webshop! Omdat wij voor volledige tevredenheid gaan, bieden we 30 dagen bedenktermijn aan. In deze periode kun je het product ruilen of retourneren. Uiteraard dient het product dan wel schoon en ongebruikt te zijn.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus