Rammelaar kopen van Baby’s Only

Baby’s Only maakt leuke zachte rammelaars in de vorm van diertjes en andere figuren. Doordat je deze diertjes en figuurtjes tegenkomt in ons hele assortiment, ontstaat er een soort Baby’s Only universum van leuke herkenbare figuurtjes. Voor je baby geeft dit een stukje herkenbaarheid. De rammelaar komt bijvoorbeeld na verloop van tijd terug in de vorm van een knuffel. Of het figuurtje krijgt bijvoorbeeld een vriendje in de vorm van een muziekdoosje of baby knuffel. Al onze producten worden in Nederland gemaakt. Wil je bij ons een rammelaar baby kopen? We zijn er trots op dat dit in maar liefst 25 landen en bij 800 verkooppunten mogelijk is.

Waar is een rammelaar goed voor?

Waarom zou je graag een rammelaar baby geven? Een rammelaar helpt je baby in de ontwikkeling. Zowel de tast, zicht als het gehoor worden erdoor gestimuleerd. Ook het grijpen en vasthouden van de rammelaar met de handjes zal door je baby ontdekt worden. Logisch dus dat een baby rammelaar geven iets van alle tijden is en vaak als één van de eerste speeltjes gegeven wordt. Vraag je je af “Wat voor speelgoed baby 3 maanden?” Een rammelaar is een uitstekende keus.

Bijtring rammelaar

Sommige van onze baby rammelaars hebben een houten ring. Waarom een baby bijtring geven? Je zult merken dat je baby alles in de mond stopt. Dit is een manier van de wereld ontdekken, maar ook prettig als de tandjes doorkomen. De eerste tandjes komen tussen de 4 en 7 maanden door. In die periode kan een rammelaar met bijtring door je kindje intuïtief gepakt worden. Het geeft tegendruk op het tandvlees en kan de pijn verzachten. Merk je dat je baby de handjes naar de mond brengt, alles in zijn of haar mond stopt en over zijn of haar wangen en oren wrijft? Dan kan het tijd zijn om de baby rammelaar met ring te kopen. Wij hebben voor de rammelaar hout gekozen; dit is een natuurlijk materiaal. Zoek je ander hout speelgoed? Bekijk dan onze houten baby speelgoed pagina.

Wat is goed baby speelgoed?

Een rammelaar behoort tot goed babyspeelgoed dat niet te veel indrukken geeft, helpt bij de ontwikkeling en maandenlang gebruikt zal worden. Kies je voor een kraamcadeau een baby speelgoed rammelaar, dan heb je een prachtig cadeau waar de baby veel mee zal spelen. Bovendien kan een baby best meerdere rammelaars hebben. Voor ouders is dit meteen een goede tip: zorg dat je meerdere rammelaars en bijtringen hebt, want ze regelmatig wassen is erg belangrijk. Bij al onze producten zie je de wasvoorschriften staan. Twijfel je over het wassen ervan? Neem dan altijd even contact met ons op.

Welk rammelaar dier koop jij voor je baby?

Dan nog de moeilijkste keus, welke rammelaar dier, maan of ster, koop je voor je baby? Wanneer je baby al wat ouder is, kun je aan de hand van plaatjes kijken welke dieren en figuren hij of zij leuk vindt. Niet iedere baby heeft een uitgesproken voorkeur, maar je kunt zo wel zien hoe er op de verschillende dieren of figuurtjes gereageerd wordt. Baby’s Only heeft een soepel retourbeleid van 30 dagen. Het is echter wel belangrijk dat het product ongebruikt is en in nieuwstaat verkeerd. Indien dat het geval is, kun je gerust retourneren.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus