Baby speelgoed in allerlei vormen, structuren en kleuren

Hout gecombineerd met uniek breiwerk en siliconen van medische kwaliteit, in allerlei trendy kleuren. Het speelgoed matcht perfect met de producten en stijlen uit de hele Baby’s Only collectie. Door het speelgoed van Baby’s Only ontpopt je kindje zich tot een ware ontdekkingsreiziger. De mooie vormen, structuren en kleuren van het speelgoed stimuleren de zintuigen en zorgen voor urenlang speelplezier. Zo kan je baby zich onder meer vermaken met zachte speelballen, houten puzzels voor je baby en hoge stapeltorens.

Duurzaam baby speelgoed

Het babyspeelgoed van Baby’s Only ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook heel veilig voor je kindje. Baby’s Only heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Baby’s Only heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor het speelgoed. Verder is een hoop babyspeelgoed gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen. Dit betekent dat baby’s zonder problemen het siliconen speelgoed in hun mond kunnen stoppen. Dat is wel zo fijn, want kinderen leren de wereld ontdekken door alles in hun mond te stoppen. Daarnaast is het houten speelgoed voor je baby gemaakt van hoogwaardige FSC-hout. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat hout en houtproducten afkomstig zijn uit goed beheerde bossen.

Combineer speelgoed voor baby’s met babyspulletjes uit de Baby’s Only collectie

Het babyspeelgoed sluit onderling mooi op elkaar aan, maar ook op de bestaande collectie van Baby’s Only. De duurzame materialen en zachte tinten passen perfect bij de overige stijlen en kleuren uit de Baby’s Only collectie.

Welk speelgoed voor een baby?

Bij de keuze voor babyspeelgoed kopen wordt meestal naar de leeftijd gekeken, de fase van ontwikkeling en of het een jongetje of meisje is. Speelgoed voor een baby is heel divers en dit heeft te maken met de razendsnelle ontwikkeling die de baby doormaakt. Vandaar dat de categorieën van speelgoed voor baby's onder het eerste jaar elkaar ook met een periode van enkele maanden opvolgen. Op deze leeftijd is het onderscheid tussen babyspeelgoed jongen of meisje ook minder relevant. Het is dan eerder dat traditioneel gezien voor babyspeelgoed voor een meisje roze gekozen wordt en voor jongetjes blauw. Neutraal kan uiteraard ook.

Baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven.

Babyspeelgoed 9 maanden

Voor babyspeelgoed 1 jaar of jonger wordt vaak in maanden gesproken, maar de ontwikkeling van de baby is altijd doorslaggevend. Wanneer een baby nog te jong is voor een bepaald type babyspeelgoed merk je dat hij of zij er niet naar omkijkt of er niets mee kan. Dit heeft allemaal met de fase van ontwikkeling te maken. Vanaf 9 maanden zullen veel baby’s in de fase zijn waarin ze stapelspeelgoed, ballen en speelgoedauto’s leuk vinden. De beweging zal hen fascineren. Ook babyspeelgoed met geluid of waar iets mee gedaan moet worden kan in de smaak vallen.

Welk speelgoed voor een baby van 7 maanden?

Veel baby’s van 7 maanden kunnen zitten. Dit nodigt uit tot ander speelgoed. Baby’s van rond deze leeftijd kunnen ook twee voorwerpen vasthouden of met één hand steunen en in de andere hand iets vasthouden. Je zou speelgoed voor een baby kunnen kopen dat nog niet te ingewikkeld is. Kies wel speelgoed waar al wat meer mee gedaan kan worden dan bijvoorbeeld een knuffeltje.

Welk speelgoed voor een baby van 5 maanden?

Bij babyspeelgoed 4 maanden, of tussen de 4-6 maanden, gaat het om meer dan kijken. In deze leeftijdsfase zullen veel baby’s dingen gaan pakken. Een fijne zachte bal of baby knuffel is dan leuk. Omdat de meeste baby’s pas rond 6 maanden kunnen zitten, is complexer speelgoed zoals een puzzel nog niet geschikt. Doordat de bovengrens van deze categorie babyspeelgoed 6 maanden is, kan een baby die zich sneller ontwikkelt hier eerder aan toe zijn.

Wat voor speelgoed is het beste voor een baby van 3 maanden?

Denk bij babyspeelgoed 3 maanden aan rammelaars of een grijpspeeltje. Babyspeelgoed dat een geluidje maakt is ook leuk. Houd bij baby speelgoed 0-3 maanden er rekening mee dat er nog niet te lang gespeeld moet worden, sommig speelgoed kan zelfs te veel indrukken geven. Houd altijd goed in de gaten of jouw baby al klaar is in de ontwikkeling voor het speelgoed en of hij of zij er niet te moe van wordt.

Baby speelgoed vanaf 0 tot 6 maanden als cadeau kopen

Tussen baby speelgoed 0 jaar en 6 maanden zit veel verschil. Ga je een cadeautje kopen voor een pasgeboren baby? Kies dan een rammelaar, speenkoord, knuffel, muziekdoosje of ander speelgoed voor baby tot 6 maanden. Het gaat erom dat de ouders kunnen bepalen wanneer zij het geven. Kies niet voor te simpel babyspeelgoed wanneer je niet weet hoe oud de baby precies is. Zoals gezegd gaat de ontwikkeling in deze maanden snel. Het zou jammer zijn als de baby net al te oud is voor het cadeautje wat je geeft.

Wil je een praktisch cadeau kopen waarvan je zeker weet dat de nieuwe ouders er nog lang profijt van zullen hebben? Kies dan voor een Boxkleed van Baby’s Only!

Babyspeelgoed Baby’s Only

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Baby’s Only hebben we een uitgebreid assortiment aan babyspeelgoed en andere babyspulletjes, waaronder boxkledenbabydekens en muziekdoosjes baby. Dit kun je allemaal op een fijne, overzichtelijke manier bekijken. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht via e-mail of social media, want we helpen je graag!

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus