Productinformatie

Maak een kleurrijke stapeltoren van prachtige blokjes samen met je kindje. De Baby’s Only Stapelraket earth is niet alleen ontzettend interessant voor je baby om naar te kijken, ook het stapelen van de kleurrijke blokjes draagt bij aan de ontwikkeling van hun organisatie en motorische vaardigheden. Leuk en leerzaam!

De stapelraket is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen. Dit is veilig voor je kindje en het voelt daardoor verrassend en prettig aan. Je kan deze gemakkelijk schoonmaken met een doek en zeep. Geschikt vanaf 6 maanden.
Artikelnummer
BO-860.859.800.50
EAN-nummer
8720512364767
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan is de stapelraket gemaakt?
Hoe draagt het spelen met de stapelraket bij aan de ontwikkeling?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de stapelraket?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons