Productinformatie

Op zoek naar een leuk en educatief speeltje voor jouw kleintje? Dan is de Baby’s Only Vormenstoof Earth perfect voor jou! Deze vormenstoof is gemaakt van hoogwaardig hout en bevat vier verschillende figuren die jouw kindje kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun hand-oog coördinatie en fijne motoriek.

De houten vormenstoof van Baby's Only is ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. De stoof is volledig gemaakt van stevig hout en de vier verschillende figuren zijn zorgvuldig afgewerkt en gepolijst om scherpe randen te voorkomen. Het speeltje is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en is een geweldige manier om jouw kindje op een leuke en educatieve manier te laten spelen. 

De vormenstoof bevat vier verschillende figuren: een driehoek, een vierkant, een hartje en een ster. Jouw kindje kan de figuren door de bijbehorende openingen duwen om ze in de stoof te plaatsen. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie en fijne motoriek van jouw kindje gestimuleerd en ontwikkeld. De vormenstoof is ook een geweldige manier om jouw kindje te leren over verschillende vormen en kleuren.

Artikelnummer
BO-860.864.800.50
EAN-nummer
8720791353605
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen, hout
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan is de vormenstoof gemaakt?
Hoe draagt het spelen met de vormenstoof bij aan de ontwikkeling?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de vormenstoof?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons