Productinformatie

Op zoek naar een educatief speelgoed voor je kleintje? Dan is de Baby's Only Vormenpuzzel gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen en hout de perfecte keuze voor jouw kindje!

Deze vormenpuzzel bestaat uit een stevig houten bord met negen blokjes in verschillende kleuren. De siliconen vormen passen perfect in de openingen op het bord. Door de verschillende vormen en kleuren te herkennen en te matchen, kan je kindje zijn of haar cognitieve en motorische vaardigheden ontwikkelen. 

Wat deze Baby’s Only Vormenpuzzel nog specialer maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het houten bord is gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk hout en de siliconen vormen zijn BPA-vrij, niet-giftig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn de siliconen vormen zacht en flexibel, waardoor ze veilig en comfortabel zijn om vast te houden en te spelen.

Artikelnummer
BO-860.868.800.50
EAN-nummer
8720791353551
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan is de vormenpuzzel gemaakt?
Welke onderdelen zijn opgenomen in het setje en hoeveel figuren bevat het?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de vormenpuzzel?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons