Houten speelgoed baby kopen

Waarom is houten speelgoed baby de beste keus? Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal. Het heeft een mooie uitstraling en voelt fijn voor je baby of kindje. Houten baby speelgoed is van alle tijden en raakt bovendien nooit uit de mode. Met ons assortiment speelgoed hout baby blij maken? Je zult zeker slagen. Niet alleen het speelgoed is heel mooi en zacht, ook de prijzen zijn zacht. Voor rond de 10 euro kun je al prachtig houten baby speelgoed kopen.

Waarom is houten speelgoed beter?

Hout is een natuurproduct waardoor het minder belastend is voor het milieu. Er is echter nog een belangrijke reden om voor houten speelgoed baby te kiezen. De laatste jaren is er steeds meer te doen over giftige stoffen in plastic. Zeker producten uit verre landen bleken nog wel eens een te hoge waarde van toxische stoffen te bevatten. Een baby stopt alles in de mond, je kunt je voorstellen dat houten speelgoed baby beter is dan kunststof waarvan je de ingrediënten niet kent. Is het speelgoed versleten, dan is de belasting voor het milieu ook laag. Kortom, voor houten speelgoed baby kiezen is voor duurzaam baby speelgoed kiezen!

Welk hout is geschikt voor speelgoed?

Houten baby speelgoed kan beter zijn dan plastic, maar dan dient het hout wel geschikt te zijn. Wij gebruiken voor ons baby speelgoed hoogwaardig FSC-hout. Het product is perfect glad afgewerkt. Wij besteden bij het maken van ons houten speelgoed baby veel aandacht aan de vorm. Doordat we jarenlange ervaring hebben, kunnen we met zekerheid zeggen dat ons baby speelgoed in de smaak zal vallen. En merk je dat jouw baby toch geen interesse heeft? We hebben een soepel retourbeleid van 30 dagen.

Wat is goed speelgoed voor baby's?

Wanneer je speelgoed hout voor baby of kind koopt, heb je meerdere keuzes. Wat goed speelgoed voor baby’s is, hangt af van de leeftijd. Je koopt houten speelgoed baby 6 maanden meer gericht op tast, zicht en gehoor, zoals een rammelaar, bijtring of baby knuffel. Voor houten speelgoed baby 1 jaar kun je meer letten op hoe er actief mee gespeeld kan worden. Denk aan blokken of een simpele puzzel waar je kleintje mee kan spelen op een speelkleed baby.

Bijtring of rammelaar met houten ring

Van de bijtring is het leuk om te weten dat het naast het spelen ook een rustgevende werking heeft. Wanneer bij een baby de tanden doorkomen, dan is dit een onbekend gevoel. Je baby ervaart druk op het tandvlees wat tot huilerigheid kan leiden. Met een bijtring kan tegendruk gegeven worden. Wanneer je speelgoed hout baby 3 maanden zoekt, overweeg dan een bijtring of rammelaar met houten ring.

Houten baby speelgoed van Baby’s Only

Houten baby speelgoed van Baby’s Only bestaat al jaren en wordt door veel ouders, grootouders en andere mensen als cadeau of kraamcadeau gegeven. Klanten geven ons gemiddeld een 9.2 beoordeling. We verkopen onze producten in 25 landen en in 800 winkels. We kunnen daardoor de service bieden die hoort bij baby artikelen verkopen. Heb je bijvoorbeeld een inhoudelijke vraag bij houten babyspeelgoed kopen? Of een vraag over houten speelgoed reinigen? Neem met al je vragen contact op en laat je adviseren.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus