Het lifestyle merk voor jouw Baby & Babykamer

Het verhaal van Baby's Only

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Met ambachtelijke traditie verweven in elke steek en eigentijdse ontwerpen als ons handelsmerk, streven wij ernaar om deel te zijn van die eerste stapjes, lachjes en dutjes in het prachtige avontuur dat ouderschap heet. Ons doel reikt verder dan het enkel creëren van prachtige producten; we streven ernaar om de warmte en verbondenheid van een hechte gemeenschap te bieden, een geruststellende aanwezigheid tijdens de meest dierbare momenten in het leven van een kindje. Of je nu bezig bent met het aankleden van de babykamer met onze met zorg uitgekozen accessoires of geniet van knuffelmomenten met je kleintje, wij zijn er om jou te vergezellen op deze betoverende reis vol eerste keren.

Dutch Design

Dutch Design

Baby's Only geeft Dutch Design een unieke invulling, waarbij we de essentie van design tot leven brengen. Ons thuis in het schilderachtige Beneden-Leeuwen, dat ooit een traditionele breierij huisvestte, heeft ons geïnspireerd om de principes van Dutch Design te omarmen en te integreren in onze zorgvuldig ontwikkelde producten.
Lees meer over Dutch Design

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit vormt het fundament van Baby's Only en doordringt elk facet van ons merk. Onze toewijding gaat verder dan enkel het streven naar het beste; het vormt een belofte die we koesteren. Veiligheid is een topprioriteit en we waarborgen dat al onze producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Deze standaard gaat echter nog dieper.
Lees meer over kwaliteit

Persoonlijk

Persoonlijk

Bij Baby's Only overstijgt onze missie verder dan enkel het aanbieden van prachtige babyproducten en decor voor de babykamer. Ons doel is om een diepgaand gevoel van verbondenheid te creëren, gevoed door de fundamenten van ons lang bestaande familiebedrijf. Deze nauwe band willen we graag met jou, onze gewaardeerde klant, delen en koesteren.
Lees meer over Persoonlijk

Duurzaam

Duurzaam

Bij Baby's Only vormt duurzaamheid de kern van onze diepgewortelde overtuiging, waarin de zorg voor zowel je kleintje als onze planeet harmonieus samenkomen. We zijn trots op het feit dat onze kleding niet alleen het GOTS-keurmerk draagt, maar ook het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk, dat onze toewijding aan verantwoord en ethisch textiel weerspiegelt. Deze certificering strekt zich ook uit naar onze andere producten, waaronder items voor slapen, verzorging en in de box.
Lees meer over Duurzaam