Tover je baby box om tot een zacht speelparadijs

Wanneer je even een klusje of telefoontje tussendoor hebt, wil je natuurlijk wel dat je baby zich goed kan vermaken in zijn of haar baby box. Met de leuke accessoires en de aankleding van de baby box van Baby’s Only heeft je kindje het perfect naar zijn zin en heb jij even dat momentje voor jezelf.

Aankleding baby box: zachte boxkleden en bumpers

Niets is leuker dan je box gezellig inrichten voor je baby. Je kunt bij Baby’s Only kiezen uit een groot assortiment aan zachte boxkleden, boxbumpers en andere aankleding voor je baby box. Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan zijn deze boxkleden en bumpers een handig en origineel cadeau om te geven aan de kersverse moeder met haar pasgeboren baby.

Boxkleden

De boxkleden van Baby’s Only voor je baby box zijn extra dik en zacht, zodat je baby in de box altijd comfortabel ligt. Wil je een baby box aankleding dat extra zacht is? Dan kun je er ook voor kiezen om een boxkleed te kopen die een extra zachte voering heeft aan beide kanten. En, wist je dat bijna alle aankleding van de baby box gebreid is? Baby’s Only heeft een groot assortiment aan verschillende breipatronen en stijlen.

Boxbumpers

Een boxbumper of boxomrander, dient als een veilige omranding voor je baby box. De boxbumper is daarnaast een gezellige aankleding voor de box van je baby, en creëert tegelijkertijd een beschut speelhoekje. Zorg ervoor dat je de boxbumper stevig vastmaakt aan de spijlen van je box. Als je dit niet doet, kan je baby hem misschien lostrekken tijdens het spelen.

De leukste baby box accessoires voor je kleintje

Naast de aankleding van je baby box, wil je ook dat je baby zich goed vermaakt in zijn of haar box. Je kunt je box leuker maken voor je baby door er baby box accessoires in te leggen. Bij Baby’s Only kun je kiezen uit een grote diversiteit aan speelgoed, knuffeldoekjes en mobielen. Berg deze dan ook handig op in onze speciale boxzak zodat het leukste speelgoed altijd binnen handbereik is.

Een muziekmobiel voor in je baby box

Een muziekmobiel (of een kleiner muziekdoosje) is echt een musthave voor in je baby box. Je baby maakt kennis met allerlei nieuwe tonen en geluiden, terwijl hij of zij heerlijk zacht op het boxkleed ligt. Maar, een muziekmobiel doet ook nog veel meer. Zo kan je baby op iets oudere leeftijd oefenen met hand-oog coördinatie, door te spelen met de figuurtjes die aan de mobiel hangen. Liever een kleiner formaat? Dan is een baby muziekdoosje ook erg leuk aan de box!

Vergeet bij baby box accessoires geen knuffeldoekjes en knuffels

Wat moet je baby zonder zijn of haar favoriete knuffeldoekje en knuffels? Knuffels of knuffeldoekjes zijn baby box accessoires die ervoor zorgen dat je baby zich minder alleen voelt zonder jouw aanwezigheid. Een knuffel zorgt ervoor dat een baby iets fijns en zachts heeft om mee te knuffelen.

Maak jouw perfecte box voor babys

Je kunt bij Baby's Only ontzettend veel voor jouw babybox kopen. Koop babybox accessoires in dezelfde kleur, zoals een roze boxkleed met roze boxbumper. En match het babyspeelgoed met bijpassende kleuren. Bekijk zeker ook andere combinaties om een leuke, speelse omgeving te maken. De kleuren van de hele collectie passen goed bij elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een roze boxkleed de boxbumper in een contrasterende of complementaire kleur. Dit geeft een creatieve look.

Ga je binnenkort op kraamvisite?

Bestel dan snel de allerleukste baby box cadeaus bij Baby’s Only. De accessoires en aankleding voor je baby box maken iedere box tot een heerlijke slaap- en speelomgeving voor je baby. Heb je vragen? We helpen je graag verder. Vul het contactformulier in op onze website. Voor je op je winkelwagen klikt, raden we altijd aan om nog even de aanbiedingen pagina te bekijken. Doordat je hier producten voor een speciale prijs vindt, kan het zomaar zijn dat je iets leuks met extra voordeel mee kunt pakken.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal vragen waar we graag antwoord op geven. Heb je een andere vraag? Neem dan altijd contact met ons op.

Hoe lang kan een baby in de box zitten?

Hoe lang een baby in de box kan zitten? Dat verschilt erg per kindje. De GGD Gelderland-Zuid geeft bijvoorbeeld aan dat de leeftijd waarin je kindje niet langer in de babybox wil tussen de 8 en 18 maanden is. Het verschilt dus erg per kindje hoelang deze in de box wil blijven zitten.

Wat is een goede box voor baby?

Boxen van diverse merken zijn vergelijkbaar, het model babybox met verstelbare bodem is populair. De hoge stand wordt dan voor echt jonge baby's gebruikt en later, als het kindje groter is, wordt de bodem van de box lager gezet. Het boxkleed speelt een grote rol in wat een goede box maakt. Een te dun boxkleed is niet aan te raden maar een te zacht en dik boxkleed kan gevaarlijk zijn. Vandaar dat voor de babybox een specifiek boxkleed gemaakt wordt en dit niet zomaar met een speelkleed vervangen kan worden. Andersom kan een boxkleed wel als speelkleed gebruikt worden.

Is een box nodig voor een baby?

Ja, in onze ogen is een babybox absoluut nodig. Je ziet dit ook aan de leeftijd; zeker voor een kleintje, maar ook voor een dreumes kan de babybox een fijne, rustige en 'eigen' plek zijn. Je hoort wel verhalen van mensen die de babybox wat langer laten staan, en merken dat er een vernieuwde interesse in ontstaat. Ook voor ouders kan het fijn zijn om het kindje even in de box te zetten, ook al is hij of zij eigenlijk al over de leeftijd van de babybox heen. Het is toch een plek waar de baby of dreumes niet zelf uit kan kruipen en tot rust kan komen.