Productinformatie

De Baby’s Only vormenpuzzel earth is ontworpen om de vaardigheden van je kindje te trainen. Leren zonder dat je baby er iets van merkt. Zo leuk kan het zijn. De kleurrijke puzzel ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook heel veilig voor je kleintje. Het is namelijk gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen. Dit betekent dat je kindje zonder problemen het siliconen speelgoed in zijn of haar mondje kan stoppen. En dat is wel zo fijn, want je kindje leert de wereld ontdekken door alles in het mondje te stoppen.

Het setje bestaat uit vier figuren (rondje, ster, vierkant en triangel) en een houten onderkantje. Geschikt vanaf 6 maanden.

Artikelnummer
BO-860.865.800.50
EAN-nummer
8720512364811
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen, hout
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan is de vormenpuzzel gemaakt?
Welke onderdelen zijn opgenomen in het setje en hoeveel figuren bevat het?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de vormenpuzzel?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons