Baby speelgoed voor in de Maxi Cosi

Duurt de rit af en toe te lang voor je kindje? Veel ouders hangen er daarom graag wat speelgoed voor onderweg aan, zoals een leuke trilgiraf of een wagenspanner. Het speelgoed is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Door het Baby’s Only Maxi Cosi speelgoed kan je kindje zich heerlijk vermaken en is er voldoende afleiding. Zo kunnen de ouders de reis rustig voortzetten.

Baby speelgoed voor in de kinderwagen

Maak je klaar voor een gezellig ritje met speelgoed voor in de kinderwagen. De trilgiraf en wagenspanner zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de vorm van vrolijke dieren. Het kinderwagenspeelgoed is makkelijk te bevestigen aan de kinderwagen, maxi cosi of autostoel. Zo kan je kindje zelfs ontdekken en spelen vanuit de kinderwagen.

Combineer met babyspulletjes uit de Baby’s Only collectie

Het speelgoed voor onderweg sluit uitstekend aan op de bestaande collectie van Baby’s Only. De gebreide materialen en trendy kleuren passen perfect bij de overige stijlen en kleuren uit de Baby’s Only stijlen.

Baby speelgoed voor onderweg bij Baby’s Only

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Baby’s Only hebben we een uitgebreid assortiment aan babyspeelgoed voor onderweg en andere babyspulletjes, waaronder boxkleden en babydekens. Dit kun je allemaal op een fijne, overzichtelijke manier bekijken. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht via e-mail of social media, want we helpen je graag!

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus