Productinformatie

Ontdek de Baby’s Only Stapelringen: de perfecte mix van traditioneel speelgoed met moderne materialen. Deze prachtige stapeltoren is ontworpen om de zintuigen en motorische vaardigheden van je kleintje te ontwikkelen en te stimuleren.

De toren is een combinatie van hoogwaardig hout en siliconen en bestaat uit zes ringen. Je kindje kan de ringen op elkaar stapelen en ze sorteren op grootte en kleur. Dit speelgoed is geschikt voor baby's vanaf zes maanden en kan worden gebruikt tot ze twee jaar oud zijn. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De stapeltoren van Baby's Only is niet alleen een prachtig stuk speelgoed, maar ook een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te stimuleren. Het zal zeker een favoriet worden van zowel ouder als kind!

Artikelnummer
BO-860.857.800.50
EAN-nummer
8720791353520
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen, hout
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan zijn de stapelringen gemaakt?
Hoe draagt het spelen met de stapelringen bij aan de ontwikkeling?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de stapeltoren?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons