Bijtspeelgoed van Baby’s Only

Ontdek het bijtspeelgoed van Baby's Only en geef je kleintje verlichting tijdens het doorkomen van tandjes. Onze bijtringen zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal en hebben vrolijke vormen die de aandacht van je baby trekken.

Verlichting bij doorkomende tandjes

Het doorkomen van tandjes kan een ongemakkelijke periode zijn voor zowel baby's als ouders. Onze bijtspeeltjes zijn speciaal ontworpen om verlichting te bieden bij het verzachten van pijnlijk tandvlees. Het zachte siliconen materiaal is veilig voor je baby om op te kauwen en te bijten, en het geeft een aangename druk op het tandvlees.

Bijtringen voor je baby

Onze bijtringen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan vrolijke vormen die de nieuwsgierigheid van je kleintje prikkelen. Van schattige dieren tot kleurrijke vormen, er is altijd wel een bijtring die past bij de voorkeur van je baby. De fijne kleuren en speelse texturen zorgen voor extra sensorische stimulatie en dragen bij aan de ontwikkeling van je baby's zintuigen.

Bijtspeelgoed van hoogwaardige kwaliteit siliconen

Bij Baby's Only hechten we veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Onze bijtspeeltjes zijn vrij van schadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart je baby kunt laten spelen en bijten. Het zachte siliconen materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je het speelgoed altijd hygi√ęnisch kunt houden.

Speelgoed voor de motorische ontwikkelingen

Naast verlichting bij het doorkomen van tandjes, stimuleert ons bijtspeelgoed ook de motorische ontwikkeling van je baby. Door te grijpen, kauwen en ontdekken, oefent je baby de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Bovendien kunnen onze bijtringen ook gebruikt worden als speeltje voor sensorische exploratie en verkenning.

Bestel bij Baby’s Only

Bestel nu de bijtringen van Baby's Only op onze website en geniet van het gemak van online winkelen. Investeer in het comfort en welzijn van je baby met ons hoogwaardige bijtspeelgoed.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus