Muziekmobiel van Baby’s Only

Baby’s houden van bewegende voorwerpen en muziek. Een muziekmobiel combineert het beste van beiden. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat muziekmobielen verkrijgbaar zijn in zoveel soorten en maten, elk met een eigen muziekje. Wat een muziekmobiel van Baby’s Only zo speciaal maakt, zijn de kleine gebreide knuffeltjes die aan de mobiel hangen. Deze dierenvriendjes zijn een mini-uitvoering van de grotere varianten, verkrijgbaar als knuffel of muziekdoosje.

Hippe boxmobiel

De Baby’s Only muziekmobielen zijn ook zeer geschikt als boxmobiel. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en te bevestigen aan de box. Je kindje zal urenlang speelplezier hebben, terwijl de bewegende vriendjes vrolijk ronddraaien en het liedje ‘It’s a small world’ wordt afgespeeld. Door de stijlvolle uitstraling zal de boxmobiel (muziekmobiel) niet misstaan in de woonkamer.

Muziekdoosjes

Naast muziekmobielen heeft Baby’s Only ook muziekdoosjes in het assortiment. Deze gebreide muziekknuffels zijn voorzien van een trekkoord en bedoeld als decoratie in de babykamer of bevestigd aan de box. Zowel een Baby’s Only muziekdoosje als muziekmobiel wordt vaak als (kraam)cadeau gegeven, net als het Baby’s Only babyspeelgoed.

Waarom een muziekmobiel kopen?

Een muziekmobiel is een leuke en speelse manier voor je kindje om de wereld om hen heen te ontdekken. Doordat je een muziekmobiel direct in het zichtveld van je baby ophangt, kan jouw baby hier naar kijken als hij/zij in de box ligt. Anders dan voor oudere kinderen, is het zichtveld voor een baby veel kleiner. Daarom is het erg belangrijk wat je in het zichtveld van je baby ophangt. Naar een wit plafond staren is een stuk minder interessant voor je kleintje dan de leuke figuurtjes van een muziekmobiel. Met een muziekmobiel box krijgt jouw baby box een gezellige uitstraling en ondertussen kan je baby zich ergens mee bezighouden en tegelijkertijd ontspannen

Muziekmobielen voor extra ontspanning

Baby’s zullen meer ontspannen dankzij muziekmobielen. Een muziekmobiel zal je baby helpen om lekker in slaap te vallen. Het geeft je kleintje een punt om naar te kijken, naar iets wat beweegt en een geluidje maakt. Wanneer je kindje ouder wordt, zal hij of zij ernaar reiken met de handjes. Dit helpt de motoriek te ontwikkelen. Een baby muziekmobiel is dus niet alleen voor de allerkleinsten. Wel goed om te weten: het is niet de bedoeling dat je kindje het muziekmobiel aan kan raken. Wanneer je kindje rechtop gaat proberen te zitten om erbij te kunnen, dient het muziekmobiel nog steeds buiten bereik te zijn. 

Muziekmobiel kopen bij Baby’s Only

Baby’s Only is heel makkelijk. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan is de levering al de volgende werkdag. In de meeste gevallen ontvang je jouw baby muziekmobiel de volgende dag dus al. Bovendien heb je bij ons maar liefst 30 dagen retourrecht. Is dit de eerste keer dat je bij Baby’s Only bestelt? Dan is dit een mooie manier om kennis te maken met onze hoogwaardige producten. Bestel dus vandaag nog.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Wat je moet meenemen als je met je kindje op vakantie gaat

De vakantie staat voor de deur en de voorpret kan beginnen! Of je nu een weekje in eigen land blijft of een exotisch oord gaat verkennen, de voorbereidingen voor een vakantie met een kleintje vragen om een goede planning. Wat neem je allemaal mee om ervoor te zorgen dat jullie vakantie soepel en plezierig verloopt? In deze blog delen we een handige checklist met must-haves voor in je vakantiekoffer.

Decoreren

De 10 leukste baby cadeaus

Niets is zo leuk als het geven van een cadeau aan een gezin met een pasgeboren baby. Je wilt dit gelukkige en vreugdevolle moment vieren en daar hoort een cadeautje bij. Door middel van een cadeau laat je het gezin weten dat je aan ze denkt en blij voor ze bent.

Decoreren

Welke soorten educatief speelgoed voor babys zijn er?

Je hebt vast weleens gehoord van de verschillende fases van ontwikkeling waar babys zich in bevinden. Educatief speelgoed ondersteunt op het niveau waarin de baby zich bevindt. Wat lijkt op een simpel speeltje, kan voor een baby van een bepaalde leeftijd veel uitdaging en ervaringen bieden.

Speelgoed

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Cadeaus

Leukste baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar

Zoek je leuk en leerzaam baby speelgoed voor baby's tot 1 jaar? En ben je dan op zoek naar speelgoed voor je eigen kindje of om cadeau te doen? Want je kunt je afvragen wat is leuk baby speelgoed 1 jaar na de geboorte? En wat is een leuk cadeau voor een kindje tot 1 jaar oud? Omdat er in dit eerste levensjaar veel ontwikkeling plaatsvindt, kun je hier door middel van speelgoed goed op inspelen. Hier kun je zelf ook een beeld bij vormen als je denkt aan de leeftijd van de baby aan wie je het cadeautje wil geven. Voor we aan de top 10 beginnen, geven we je hier graag wat meer uitleg over.

Cadeaus