23 december 2022

Tips voor de eerste feestdagen met je kindje

De feestdagen zijn toch altijd bijzonder en dan is er dit jaar iets extra: je kindje zal zijn eerste kerstdagen meemaken. Dat zal ongelofelijk leuk en bijzonder voor jullie zijn, maar hoe pak je dit precies aan? De feestdagen zijn gezellig en feestelijk maar bovenal druk. Helemaal als kersvers gezinnetje. Baby’s Only deelt tips voor de eerste feestdagen met een kleintje.

Tip 1: Organiseer een kerstontbijt, lunch of brunch

Door een kerstontbijt, lunch of brunch te organiseren verschuif je alle festiviteiten naar eerder op de dag. Zo is je kindje meer aanwezig tijdens alle gezelligheid: van het cadeautjes uitpakken tot samen eten. Het geeft je ook meer tijd en rust om je kindje ’s avonds naar bed te brengen. Ideaal!

Tip 2: Maak een lange kerstwandeling

De gure, donkere dagen zorgen ervoor dat je liever warm binnenblijft, maar wist je dat een wandeling met je kleintje veel goeds voor jullie doet? Het geeft je rust om alle prikkels te verwerken en frisse energie. Gebruik een warme kinderwagen voetenzak voor je kindje, kleed jullie lekker warm aan en ga naar buiten als het binnen even allemaal te veel wordt.

Tip 3: Geen plannen op Tweede Kerstdag

Het liefst wil je iedereen verblijden met een bezoek, maar een dagje rust na alle kerstdrukte kan heel fijn zijn. Zo kun je bijvoorbeeld alle afspraken op Kerstavond en eerste Kerstdag te plannen, waardoor je Tweede Kerstdag niets hoeft te doen. Heerlijk thuis rommelen, een filmpje kijken of samen met het nieuwe speelgoed van je kindje spelen.

Baby cadeaus bestel je bij Baby’s Only

Heb je nog een verlaat kerstcadeau nodig en geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Baby’s Only hebben we een uitgebreid assortiment aan babyspulletjes en kun je alles op een overzichtelijke manier bekijken. Zo kun jij snel en eenvoudig alles voor je kindje bestellen. Bestel je op een werkdag voor 20.00 uur? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis!