Productinformatie

Laat de magie van de Baby's Only Animals Muziekmobiel de babykamer betoveren! Deze prachtige muziekmobiel is niet alleen mega schattig met zijn zachte en kleurrijke dierenfiguren, maar biedt ook rustgevende melodieën om je kleintje in slaap te sussen. Geniet van de kalmerende klanken van Its a Small world en kom samen met jouw kleine helemaal tot rust.

Artikelnummer
BO-815.023.061.50
EAN-nummer
8720791359294
Leeftijd
van 0 tot 6 maanden
Geslacht
Meisjes
Melodie
It‘s A Small World
Stijl
Animals
Samenstelling
100% polyester
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Is de muziekmobiel geschikt voor alle boxen?
Is de muziekmobiel makkelijk in elkaar te zetten?
Zijn de figuurtjes van de muziekmobiel wasbaar?
Wanneer moet ik de muziekmobiel weghalen?
Kunnen de figuurtjes van de muziekmobiel eraf?
Kan ik de muziekmobiel combineren met andere producten van Baby's Only?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons