Productinformatie

Op dit superzachte Baby’s Only speelkleed uit de Sense collectie kan je kindje zich heerlijk vermaken. De dierenvriendjes aan de beugels maken het feest compleet. In elke diertje zit een leuk geluidje in de vorm van een piepje, belletje en knispertje. In het midden zit een balletje met spiegeltje. Op dit speelkleed in hexagon vorm ontwikkelt je kindje de zintuigen horen, zien en voelen. Het speelkleed bestaat uit een mat en twee bogen die eenvoudig aan de mat vastklikt. Door het gebruik van de prachtige rib corduroy stof, past dit speelkleed perfect bij de andere accessoires uit de Sense collectie. Naast de kleurcombinatie zeegroen, kiezelgrijs en wit is de babygym ook in andere kleurcombinaties beschikbaar. 

Artikelnummer
BO-024.101.059.50
EAN-nummer
8720512362855
Geslacht
Unisex
Maat
94x83 cm
Samenstelling
100% polyester
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Is het speelkleed wasbaar?
Is het speelkleed makkelijk in elkaar te zetten?
Zijn de wipstoelhoezen gemakkelijk te combineren met Baby's Only producten?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons