Productinformatie

De Baby's Only Heaven Muziekmobiel is een betoverende toevoeging aan de babykamer die een serene en rustgevende sfeer creëert. Met zijn zachte kleuren en prachtige ontwerp is deze muziekmobiel niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van comfort voor zowel baby als ouders. Laat jouw kleine heerlijk naar dromenland gaan met de zachte warme hemelse vriendjes. Geniet van de kalmerende klanken van 'It's a small world' en kom samen met jouw kleine helemaal tot rust.

Artikelnummer
BO-814.023.060.50
EAN-nummer
8720791359300
Leeftijd
van 0 tot 6 maanden
Geslacht
Unisex
Melodie
It‘s A Small World
Stijl
Heaven
Samenstelling
100% polyester
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Is de muziekmobiel geschikt voor alle boxen?
Is de muziekmobiel makkelijk in elkaar te zetten?
Zijn de figuurtjes van de muziekmobiel wasbaar?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons