Productinformatie

Introduceer jouw kleintje op een speelse manier tot verschillende vormen en kleuren met de Baby’s Only Vormenstoof Huis. Dit educatieve speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 12 maanden oud en biedt een leuke en uitdagende manier om de hand-oog coördinatie en fijne motoriek te ontwikkelen.

Onze houten vormenstoof is ontworpen om gemakkelijk vast te pakken en heeft verschillende openingen in verschillende vormen en maten. De bijgeleverde figuurtjes passen perfect door deze openingen en helpen jouw kindje om de juiste vormen te herkennen en te leren sorteren. Zo kan jouw kleintje het hart door de hartvormige opening laten glijden, de ster door de stervormige opening stoppen en de cirkel door de ronde opening laten vallen. 

Dit houten speelgoed is niet alleen educatief, maar ook duurzaam en veilig. Gemaakt van hoogwaardig hout en siliconen is het veilig voor jouw kindje om mee te spelen en zal het jarenlang meegaan. De kleurrijke figuurtjes zijn stevig genoeg om lang mee te gaan en zullen de nieuwsgierigheid en verbeelding van jouw kleintje stimuleren.

Artikelnummer
BO-860.863.800.50
EAN-nummer
8720791353599
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen, hout
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Waarvan is de vormenstoof gemaakt?
Hoe draagt het spelen met de vormenstoof bij aan de ontwikkeling?
Op welke leeftijd kan mijn kindje beginnen met spelen met de vormenstoof?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons