Productinformatie

Op zoek naar schattige badspeeltjes voor jouw kleintje? Dan is de Spuitfiguur pinguïns oker/warm linen - 2-pack perfect voor jou! Deze kleurrijke figuren zijn een geweldige manier om badtijd leuker te maken en jouw kindje te laten genieten van het spelen in het water. 

De spuitfiguren in de vorm van een pinguïn zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat gemakkelijk in te knijpen is. Jouw kleintje kan de figuren vullen met water en ze vervolgens indrukken om water te spuiten. Hierdoor wordt badtijd niet alleen leuker, maar wordt ook de hand-oog coördinatie en fijne motoriek van jouw kindje gestimuleerd en ontwikkeld. 

De pinguïn spuitfiguren van Baby's Only zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. De figuren zijn vrij van schadelijke stoffen en hebben geen scherpe randen.

Artikelnummer
BO-860.842.088.50
EAN-nummer
8720791353568
Leeftijd
van 6 tot 18 maanden
Geslacht
Unisex
Samenstelling
siliconen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Wat zijn de samenstelling en eigenschappen van de spuitfiguren?
Hoe werken de spuitfiguren?
Wat maakt de spuitfiguren een goede keuze?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons