Productinformatie

Ga op ontdekkingsreis en laat je samen met je kindje betoveren door de vorm en het mooie licht van dit wandlampje uit de Wonder collectie van Baby’s Only. Het zachte licht geeft een warm effect op de muur en zorgt voor een subtiele verlichting in de babykamer in de vorm van de wolk. De wandlamp is gemaakt van blank hout, berken multiplex, met fsc keurmerk. Aan de achterkant zit een led strip, een houder voor de blokbatterij, een ophangsysteem voor aan de muur en een trekkoordje om het wandlampje aan te doen. Bevestig deze duurzame wandlamp eenvoudig aan de muur en verwonder je over de natuurlijke uitstraling.

Tip! Het is mogelijk om deze wandlamp te verven in jouw gewenste kleur.

  • Duurzame ledverlichting, 25.000 branduren
  • Blank hout, berken multiplex
  • FSC keurmerk
  • Eenvoudig aan de muur te bevestigen
  • Batterij: 1x 9V LR61/6LR61 (niet inbegrepen)
  • Deze wandlamp is geschikt om beschilderd te worden
  • Batterijen zijn NIET inbegrepen
Artikelnummer
BO-840.827.200.50
EAN-nummer
8720512365375
Stijl
Wonder
Maat
38x24 cm
Samenstelling
100% multiplex
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Zit er een batterij bij de wandlamp?
Hoe lang gaat de lamp ongeveer mee?
Hoe bevestig je de wandlampjes aan de muur?
Op welke manier zorgt de lamp voor een rustgevende sfeer tijdens bedtijd?
Welke materialen zijn gebruikt voor de Baby's Only Wonder wandlamp en waarom zijn deze belangrijk?
Hoe kun je de Baby's Only Wonder wandlamp Olifant personaliseren naar je eigen smaak?

Wonder

Ga samen met je baby op ontdekkingsreis met de Wonder collectie. Laat je betoveren door deze mooie babykamer accessoires in bijzondere vormen en figuren. Alle Wonder producten zijn gemaakt van blank hout met een FSC keurmerk. Duurzaam voor de wereld en super mooi in de babykamer. Met deze collectie van Baby’s Only leert jouw kindje de wereld ontdekken.

Bekijk de Wonder collectie

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons