Productinformatie

Deze knuffelkikker van Baby’s Only is een fijn speelmaatje voor je baby. Gemaakt van fijn breiwerk in de kleur classic roze, is deze knuffelkikker een zachte knuffel met een leuk spiegeltje op de buik. Je kind voelt, ziet en ontdekt al het leuks van spelen, alleen of samen met jou. Het rechtervoetje van de kikker maakt een knisperend geluid wanneer je kindje dit vastpakt. Deze knuffelkikker is leuk voor onderweg en combinatie met een boxkleed en ander speelgoed van Baby’s Only. 

Artikelnummer
BO-820.634.001.50
EAN-nummer
8720088330661
Geslacht
Meisjes
Samenstelling
100% polyester
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Op welke manier stimuleert de knuffelkikker van Baby’s Only de zintuigelijke ontwikkeling van een baby?
Wat zijn de speciale eigenschappen van de knuffelkikker die het spelen met de knuffel interessant maken voor een baby?
Op welke momenten en met welke andere producten van Baby’s Only kan de knuffelkikker gecombineerd worden?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons