Boxzak als praktische opbergzak

Een boxzak is erg veelzijdig. Je kunt de zak aan de box bevestigen maar ook aan de commode, kast of wand van de babykamer. Het is een praktische opbergzak voor bijvoorbeeld speelgoed, spuugdoekjes, kleding of luiers. Maar het is ook een ideale opberger voor onderweg. Je hoeft dan niet allerlei verschillende tassen mee te nemen. Omdat boxzakken vrij groot zijn biedt één zak over het algemeen voldoende opbergruimte.

Boxzakken van Baby’s Only

De luxe, gebreide boxzakken van Baby’s Only zijn meer dan alleen een praktische opbergzak of speelgoedzak. Vanwege hun mooie kwaliteit en afwerking maken deze zakken de box tot een echte eyecatcher, helemaal in combinatie met een bijpassend gebreid boxkleed. Elk type boxzak is verkrijgbaar in meerdere kleuren en past uiteraard bij de rest van de Baby’s Only collectie. De boxzakken zijn gemaakt van hoogwaardig breiwerk.

Een boxzak cadeau geven

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor als je op kraamvisite gaat? Koop dan een boxzak, eventueel met leuke inhoud erin. Omdat hij zo handig in gebruik is zal de kersverse moeder erg blij zijn met deze opbergzak. De zak kan eenvoudig bevestigd worden aan de box en alle babyspullen blijven netjes bij elkaar.

Combineer de zak met andere box-accessoires

Baby's Only heeft een complete collectie accessoires voor de box. Alles wat jouw kleintje nodig heeft om comfortabel te spelen en te liggen is aanwezig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boxkleed? Onze boxkleden zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: boxkleed 75x95, boxkleed 80x100 en boxkleed rond.

Elke boxzak is onderdeel van een bepaalde collectie (stijl). Zo zijn er boxzakken van de Cable, Classic en Sky collectie. Het breiwerk van elke collectie is uniek. Alle producten van een collectie passen bij elkaar. Wil je een prachtig geheel? Combineer dan met een boxkleed, boxbumper en eventueel bijpassend speelgoed. Je box zal een blikvanger worden. Zo wordt de boxzak niet alleen een multifunctioneel artikel maar ook een sfeermaker in je huis.