Boxbumper of boxomrander

Een boxbumper heet ook wel boxomrander of parkomrander (België). Dat komt omdat het artikel zowel als hoofdbeschermer als decoratieve boxomrander wordt gebruikt. Een boxbumper wordt altijd aan het hoofdeinde van de box bevestigd. Je knoopt hem met strikken vast aan de spijlen van de box. Hierdoor creëer je een knus, comfortabel en veilig speelplekje voor je baby.

Mooie en praktische box accessoire

Een boxomrander beschermt je baby tegen tocht in huis en voorkomt dat het speentje of knuffeltje uit de box valt. Het is ook een ideaal stootkussen voor beweeglijke baby’s. Het zachte materiaal beschermt het hoofdje van de baby tegen de harde spijlen van de box. Een boxbumper is een prachtige accessoire voor je box, zeker in combinatie met bijpassende Baby’s Only artikelen zoals boxzak of knuffel. Je maakt de baby box helemaal af met een boxkleed. Onze boxkleden zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: boxkleed 75x95, boxkleed 80x10 en boxkleed rond.

Boxbumpers van Baby’s Only

De boxomranders van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Het zachte breiwerk is comfortabel voor je baby en je kunt oneindig combineren met andere artikelen uit de Baby’s Only collectie. De boxbumpers zijn allen tweezijdig te gebruiken en er is keuze uit diverse breipatronen en kleuren. De afmeting 330x28 cm is geschikt voor zowel grote als kleine boxen.