De perfecte wiegdeken voor je baby

Om ervoor te zorgen dat je baby lekker warm en comfortabel slaapt, zul je een geschikte wiegdeken moeten kopen. Een wiegdeken is een deken voor in het wiegje. Babyy's Only biedt dekentjes aan van 70 bij 95 centimeter. Ga je een wiegdeken kopen? Dan is het belangrijk dat je goed weet of de wieg van jouw baby het standaard formaat of afwijkende afmetingen heeft.

Een wiegdeken is enorm belangrijk, omdat het je baby warm houdt. Een baby kan zichzelf immers nog niet goed genoeg warmhouden. Al onze wiegdekens zijn voorzien van een TOG waarde tussen de twee en vier.

Welke dekens zijn er?

We hebben verschillende wiegdekens met verschillende TOG waardes. Deze waarde geeft aan in hoeverre de deken de lichaamswarmte van je baby vasthoudt. Voor de zomer zul je een wiegdeken bestellen met een andere TOG waarde dan in de winter. Belangrijk om te weten is dat de aanbevolen TOG waarde afhankelijk is van de temperatuur in de babykamer. Naast de TOG waarde is het ook altijd belangrijk om te letten op het materiaal van de wiegdeken. Meer dan één wiegdeken kopen, één voor de zomer en één voor de winter, is de logische keus.

Een wiegdeken kopen van het juiste materiaal

De wiegdekens die we aanbieden zijn gemaakt van 80% katoen, 20% polyester of van 50% katoen, 50% acryl. Katoen is een ideaal materiaal om een wiegdeken van te maken, omdat het een natuurlijke stof is die goed ademt. Dit is belangrijk, omdat je niet wilt dat je baby gaat zweten of het benauwd krijgt. Daarnaast kun je ook een gebreide deken kopen. Deze wiegdeken is niet alleen heerlijk voor je baby, maar staat ook leuk in de babykamer.

Een warme deken is een veilige deken

Een wiegdeken moet veilig zijn voor je baby. Daarom is het belangrijk dat je niet impulsief een wiegdeken koopt, maar goed nadenkt over waar je naar op zoek bent. Een warme wiegdeken kan je baby op temperatuur houden, zelfs in de koudste nachten. Het kan gevaarlijk zijn om niet de juiste wiegdeken te hebben. Als je baby niet de juiste temperatuur heeft, kan je baby ziek worden of zich niet lekker voelen. Dit wil je natuurlijk koste wat kost vermijden.

Extra warme deken voor de winter

Het is belangrijk om een warme wiegdeken in de winter te hebben. Alle dekentjes van Baby’s Only zijn getest op TOG-waarde. Veilige TOG-waarden, gemeten bij kamertemperatuur, liggen tussen de 0 en 4.0. Is het in de winter kouder op de babykamer? Dan kun je kiezen voor een wiegdeken met een hogere TOG-waarde. De Baby’s Only wiegdekens hebben TOG-waarden variërend tussen 0.6 en 2.7. Bij Baby’s Only kun je de warmste wiegdekens voor de winter kopen met een heerlijke voering. Waar in de zomer een wiegdeken prettig is van alleen katoen, wil je als het wat kouder is een wiegdeken die geschikt is voor de winter.

Baby wiegdeken: stijlvolle dekens die passen bij ieder interieur

Een baby wiegdeken van Baby’s Only is stijlvol ontworpen, zodat de deken niet alleen comfortabel en warm is, maar ook mooi staat in de woon- of kinderkamer. Onze wiegdekens hebben verschillende kleuren. Hierbij kun je denken aan beige, donkerblauw, bordeaux rood, wit, groen en natuurlijk mooie aardse tinten en diverse pastelkleuren. Ook kun je jouw baby wiegdeken kopen met een prachtig gebreid patroon. Gebreide wiegdekens met een uniek patroon maken iedere wieg hip.

Online een wiegdeken bestellen

Als je in ons brede assortiment van babydekens en slaap accessoires een mooie baby wiegdeken hebt gevonden kun je deze gelijk online bestellen. Kies een deken in je favoriete kleur en patroon en bestel gemakkelijk en snel. Als je jouw wiegdeken online bestelt voor 20:00, heb je hem de volgende dag al in huis. Heb je een wiegdeken besteld en is het niet wat je verwacht had? Dan kun je de wiegdeken gewoon weer retour sturen.

Geef een wiegdeken als origineel cadeau

Een wiegdeken bestel je dus gemakkelijk en snel. Daarom is een wiegdeken ook een ideaal babyshower cadeau voor een aankomende vader of moeder. Je hebt liever veel dan weinig wiegdekens voor je baby, zodat je genoeg kunt afwisselen. Weet je niet wat voor interieur de rest van de kamer heeft? Kies dan voor een neutrale kleur wiegdeken. Dan weet je zeker dat hij in elke kamer goed staat.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Checklist voor een winterbaby

Het verwelkomen van een baby tijdens de winter voegt een extra dosis gezelligheid toe aan het seizoen. Zachte dekens, warme kleding en de betoverende geur van verse sneeuw dragen bij aan deze bijzondere tijd van het jaar. Echter, met de gezelligheid komt ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je kleintje warm en comfortabel blijft. Bij Baby's Only begrijpen we de behoeften van winterbaby's en bieden we een uitgebreide selectie producten om je baby te verwelkomen en te verzorgen tijdens de koude maanden.

Slapen

Maak je klaar voor een nieuw seizoen met baby's Only!

De herfst is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op gezellige avonturen met je kleintje in de prachtige herfstnatuur. Het is belangrijk om samen goed voorbereid te zijn op een nieuw seizoen. Baby's Only helpt je hiermee omweg met een aantal herfst must haves. Kies voor zachte, gebreide dekens om je kleintje lekker warm te houden in de kinderwagen en vergeet vooral de warme laagjes niet! Dus, kleed je baby in de warme en knusse items van Baby's Only en ga samen op avontuur in de herfst.

Verzorgen

Fijne verzorgingstips voor jouw baby

Als het op de verzorging aankomt, mag je kleintje natuurlijk niets tekortkomen. Bij de baby verzorging komt er zoveel kijken: van kleine, intieme momenten als omkleden tot verzorgingsproducten uitkiezen. Er komt een hoop op je af, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. De verzorgingscollectie van Baby’s Only zorgt ervoor dat je stijlvol je kindje in de watten kan leggen.

Verzorgen