05-10-2023

Maak je klaar voor een nieuw seizoen met baby's Only!

Hoewel we langzaam afscheid nemen van de warme zomerstralen en ons voorbereiden op de betoverende herfst, willen we je verwelkomen in het seizoen van gezellige dekens, warme avonden en de geur van versgevallen bladeren. De herfst is een tijd van verandering, en bij Baby's Only staan we klaar om je te helpen deze bijzondere tijd van het jaar te omarmen. Kies zachte gebreide dekens om je kleintje warm te houden in de kinderwagen, en vergeet de warme laagjes niet! Dus kleed je baby in de warme en comfortabele items van Baby's Only en ga samen op avontuur deze herfst.

Warme herfstkleuren

Tijdens de herfst veranderen de bladeren van kleur en schilderen ze de wereld in prachtige aardse tinten rood. Bij Baby's Only hebben we deze herfstkleuren volledig omarmd. Je kunt dus de babykamer en je kleintje hullen in de herfstsfeer. Onze karamelkleur is bijzonder opvallend om de perfecte herfstsfeer te creëren. Breng de herfstkleuren in de babykamer met onze prachtige collectie gebreide dekens, kussens en aankleedkussenhoezen. Ontdek nieuwe kleuren en patronen die perfect passen bij de herfstvibes.

Warme dekens

De herfst brengt ook een verandering in het weer met zich mee. Tijdens koude en regenachtige dagen is het essentieel om je kleintje warm te houden. Kies voor een warme voetenzak met een dikke, zachte voering tijdens wandelingen. Bovendien zijn knusse baby dekens je beste vrienden. De collecties Hope, Cozy, Sense en Grace Teddy zijn precies wat je nodig hebt om je kleintje warm te houden, of het nu winderig is of regent.

Schattige outfits

Deze herfst, terwijl de temperatuur begint te dalen en knusse momenten met je kleintje in het vooruitzicht liggen, zijn de warme outfits van Baby's Only absoluut onmisbaar. Onze babykleding zijn zorgvuldig ontworpen en zijn niet alleen een schattige toevoeging aan de garderobe van je baby, maar bieden ook ongeëvenaarde warmte en comfort. Kies uit onze prachtige herfstkleuren en patronen om je kleintje warm en stijlvol te houden terwijl jullie samen genieten van de magie van dit seizoen.

Slaapzakken

Wanneer de temperaturen dalen, is het nog belangrijker dat je kleintje lekker warm blijft tijdens de slaap. Daarom is het essentieel om seizoensgebonden slaapzakken te kiezen. Let goed op de aangegeven TOG-waarden. Met een TOG-waarde van 1 of lager kies je meestal voor een lichte slaapzak voor de lente/zomer. In de herfst ligt de TOG-waarde vaak tussen 2 en 2,5. Alles wat hoger is, is geschikt voor de winter.

Bestellen bij Baby's Only

Bij Baby's Only kun je op je gemak onze babyproducten verkennen dankzij onze overzichtelijke website. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, daarom bieden we kosteloze retourmogelijkheden als je niet volledig tevreden bent. En om het nog handiger te maken, zorgen we ervoor dat je bestelling de volgende werkdag wordt bezorgd als je vóór 20.00 uur bestelt. Bij Baby's Only staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen tijdens jouw reis als ouder.