Aankleedkussenhoes, waskussenhoes, verzorgingskussen hoes

Een aankleedkussenhoes wordt gebruikt ter bescherming van het aankleedkussen. Omdat deze hoes tijdens het verzorgen of verschonen snel vies kan worden, is het verstandig om meerdere aankleedkussenhoezen in huis te hebben. Vaak wordt de kleur van de hoes afgestemd op de kleur van de babykamer. Het aankleedkussen is dan een mooie accessoire op de commode. Een ander woord voor aankleedkussenhoes is waskussenhoes of verzorgingskussen hoes.

Baby’s Only aankleedkussenhoezen

De aankleedkussenhoezen van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Deze hoezen voor het aankleedkussen zijn gebreid en voorzien van een leuk afgebiesd accent. Het middenstuk van het aankleedhoes is extra zacht. De hoezen kunnen gewassen worden in de wasmachine. Ze zijn vormvast en kleurecht. Er is keuze uit diverse breipatronen en kleuren, want bij elke Baby’s Only stijl hoort een eigen lijn waskussenhoezen. Verkrijgbaar in maat 45x70 cm voor een standaard aankleedkussen en een extra grote maat 75x85 cm voor de Duitse markt. De hoezen worden geleverd zonder aankleedkussen.

Aankleedkussenhoes beige, groen of toch roze?

Wanneer je voor het eerst op de site van Baby’s Only komt, vallen de mooie kleuren van onze aankleedkussenhoezen gelijk op. Naast een goede en duurzame kwaliteit van onze producten voor baby verzorging, besteden wij veel aandacht aan de kleuren ervan. De kleur beige is populair en een geliefde keuze voor een aankleedkussenhoes. De neutrale kleur zorgt ervoor dat het kussen overal bijpast. Bekijk ook eens onze andere kleuren. Wij hebben zachte kleuren zoals een aankleedkussenhoes groen of oud roze, maar ook hoezen in opvallende kleuren. Zoals de kleur van ons aankleedkussenhoes okergeel, deze retro kleur is een trend en komt tegenwoordig ook veel voor in de babykamer.

Meerdere kleuren aankleedkussenhoezen kopen

Alle producten van Baby’s Only horen bij een bepaalde stijl. Iedere stijl is uniek en creëert een eigen sfeer. Bekijk onze verschillende stijlen, daarmee kun je gemakkelijk zien welke kleuren bij elkaar passen en maak je meteen kennis met ons ruime assortiment aan babyspullen. Onze producten zijn erg goed wasbaar. Veel mensen willen meerdere aankleedkussenhoezen kopen, zo kun je afwisselen en heb je altijd een aankleedkussenhoes als je de andere in de was hebt.

Vragen over een baby aankleedkussenhoes kopen

We geven graag direct antwoord op veelgestelde vragen bij een aankleedkussenhoes kopen. Allereerst is het goed om te weten dat bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur geplaatst worden, de volgende werkdag al bezorgd worden. Je kunt online jouw baby aankleedhoes bestellen en afrekenen met iDEAL, PayPal, Bancontact (voor België) of Sofort (voor Duitsland). Naast online bestellen, kun je ook onze verkooppunten bezoeken. Na levering heb je 30 dagen retourrecht. Bestel vandaag nog jouw aankleedkussenhoezen bij Baby’s Only en geniet in de meeste gevallen de volgende dag al van onze producten.

Alles over onze producten

Baby’s Only is hét lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Alle artikelen waarover geschreven wordt zijn onderdeel van de collectie van Baby’s Only.

Samen Genieten: Ontspannen Momenten met Jouw Kleintje

Duik samen met je kleintje in een wereld van ontspanning dankzij de tips van Baby's Only. Van rustige wandelingen tot knusse badmomenten en fijne verzorgingsrituelen; ontdek samen met je baby de magie van kostbare momenten. Creëer een kalme en liefdevolle omgeving met onze zachte producten, waaronder comfortabele kussens, badaccessoires en verzorgingsproducten. Bij Baby's Only begrijpen we dat ontspanning essentieel is voor de band tussen ouder en kind. Koester deze bijzondere momenten en laat ons weten hoe jij samen met je kleintje geniet!

Verzorgen

Maak je klaar voor een nieuw seizoen met baby's Only!

De herfst is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op gezellige avonturen met je kleintje in de prachtige herfstnatuur. Het is belangrijk om samen goed voorbereid te zijn op een nieuw seizoen. Baby's Only helpt je hiermee omweg met een aantal herfst must haves. Kies voor zachte, gebreide dekens om je kleintje lekker warm te houden in de kinderwagen en vergeet vooral de warme laagjes niet! Dus, kleed je baby in de warme en knusse items van Baby's Only en ga samen op avontuur in de herfst.

Verzorgen

Babykamer inrichten: Baby’s Only deelt tips

Een baby op komst? Het inrichten van de babykamer is een van de leukste dingen die je kunt doen als voorbereiding op de komst van je kindje. Voor welke zachte babydekens, babyknuffels, aankleedkussenhoezen en andere accessoires ga jij? Baby’s Only deelt tips voor het inrichten van de babykamer.

Verzorgen

Een baby in de herfst? Dit zijn de voordelen!

De blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden weer kouder en korter. Het is herfst! Heb je in dit seizoen een baby? Lucky you! Natuurlijk is het altijd geweldig om een baby te krijgen, maar een baby in de herfst heeft heel wat voordelen.

Verzorgen

Walk into spring

De donkere dagen worden langzamerhand ingeruild voor een heerlijk lentezonnetje en krokussen die uit de grond schieten. Het voorjaar staat voor de deur. Een perfect moment voor lange wandelingen met de kinderwagen, een koffietje te drinken op het terras of zelfs een dagje weg te gaan. Om ervoor te zorgen dat je alle benodigdheden voor je kindje hebt, delen wij een aantal tips voor fijne en handige babyspullen voor onderweg.

Verzorgen

Fijne verzorgingstips voor jouw baby

Als het op de verzorging aankomt, mag je kleintje natuurlijk niets tekortkomen. Bij de baby verzorging komt er zoveel kijken: van kleine, intieme momenten als omkleden tot verzorgingsproducten uitkiezen. Er komt een hoop op je af, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. De verzorgingscollectie van Baby’s Only zorgt ervoor dat je stijlvol je kindje in de watten kan leggen.

Verzorgen