6 april 2022

Walk into spring

De donkere dagen worden langzamerhand ingeruild voor een heerlijk lentezonnetje en krokussen die uit de grond schieten. Het voorjaar staat voor de deur. Een perfect moment voor lange wandelingen met de kinderwagen, een koffietje te drinken op het terras of zelfs een dagje weg te gaan. Om ervoor te zorgen dat je alle benodigdheden voor je kindje hebt, delen wij een aantal tips voor fijne en handige babyspullen voor onderweg.

Reizen met een baby

Voor een autorit, een lange wandeling door het bos of snel een boodschapje halen. Tijdens het reizen wil je natuurlijk dat je kleintje lekker warm en comfortabel blijft. Wij hebben diverse reisaccessoires in verschillende kleuren en stijlen in de collectie. Onze buggyzakken en voetenzakken bieden je kindje bescherming bij wind en kou. Maxi-Cosi kappen zorgen juist voor (deels) bescherming als het zonnetje schijnt. Dit kun je mooi combineren met een bijpassende Maxi-Cosi hoes.

Babyspullen voor onderweg

Gezellig een dagje (of langer) ertussenuit is een mooi moment van je kindje en je gezin te genieten. Een goede voorbereiding en fijne verzorgingsproducten zorgen ervoor dat zo’n dagje weg een succes wordt. Wat moet je dan allemaal meenemen? Een setje billendoekjes, hydrofiele doeken, een verschoonmatje en een setje babykleding mag in ieder geval niet ontbreken.

Luiertassen voor al je babyspullen

Een luiertas is een onmisbaar item als je met je kindje op pad gaat. Waarom? In een luiertas moeten alle babyspullen eenvoudig passen die je voor onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Het liefst ook met een praktische indeling zodat je alles gemakkelijk kunt pakken. Dit klinkt als een hele opgave, maar de stijlvolle en functionele verzorgingstassen van Baby’s Only bieden alle ruimte.

Babykleding voor de lente

Wat doe je een baby aan in de lente? Dat kan een hele puzzel zijn. De temperatuur heeft namelijk invloed op wat voor een babykleding je kindje draagt, maar vaak zit je met een romper, broekje, truitje en sokjes goed. Het is wel belangrijk om voor katoen te kiezen tijdens de warmere dagen. Katoen ademt en neemt het zweet beter op. Onze babykleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en daardoor comfortabel en superzacht voor het gevoelige babyhuidje.

Bestellen bij Baby’s Only

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Baby’s Only hebben we een uitgebreid assortiment aan babyspullen en kun je alles op een fijne en overzichtelijke manier bekijken. Zo hebben we momenteel nieuw baby speelgoed. Van leuke puzzels en bijtringen tot vrolijke speelballen. Leuk en leerzaam voor je kindje. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht, want we helpen je graag!