Productinformatie
Ontdek ons Spaarpotje Ster Wonder, een betoverende combinatie van vorm en functionaliteit. Dit charmante spaarpotje, vervaardigd uit hoogwaardig 100% multiplex, heeft de vorm van een schattige ster met een vriendelijk gezichtje. Aan de achterkant kun je eenvoudig kleingeld deponeren, en dankzij het makkelijk los te schroeven ontwerp heb je altijd snel toegang tot je gespaarde schatten. Of het nu als een leuke manier is om kinderen te leren sparen of als een decoratief stuk voor de babykamer, het Spaarpotje Ster Wonder voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte en bewaart je dromen en spaargeld veilig.
Artikelnummer
BO-840.846.200.50
EAN-nummer
8720791357887
Geslacht
Unisex
Samenstelling
100% multiplex
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Hoe maak je de spaarpot open?
Zijn de spaarpotjes gemakkelijk te combineren met Baby's Only producten?
Is het spaarpotje veilig voor de kleine?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons