Productinformatie

Betover de slaapkamer van je kleintje met ons Nachtlampje Maan Wonder! Dit schattige lampje, vakkundig vervaardigd uit 100% multiplex, straalt niet alleen een zachte en kalmerende gloed uit, maar voegt ook een vleugje magie toe aan de kamer. In de vorm van een liefdevolle maan met een vriendelijk gezichtje, zal dit nachtlampje de dromen van je kind verlichten.

Eenvoudig oplaadbaar via een handige USB-aansluiting, is de Maan Wonder klaar om te schitteren wanneer dat nodig is. Met meerdere tinten licht kun je de sfeer aanpassen aan de behoeften van je kleintje, van een rustgevende warme gloed tot een sfeervolle kleurrijke ambiance. Ons nachtlampje Maan Wonder is niet alleen een praktische en stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer, maar ook een trouwe metgezel voor een goede nachtrust.

Artikelnummer
BO-840.818.200.50
EAN-nummer
8720791357870
Samenstelling
100% multiplex
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Zit er een batterij bij de wandlamp?
Hoe lang gaat de lamp ongeveer mee?
Hoe bevestig je de wandlampjes aan de muur?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons