Menu
0
  • Producten
  • Stijlen
  • Thema
Vorige pagina
Gratis bezorging vanaf €40,-* Voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis* Klanten geven ons een 9.2/10
Dealer login Klantenservice
Zoeken
Winkelmandje
Playful Times
20 maart 2023
Playful Times
Vanaf het allereerste moment van een baby’s leven krijgen ze te maken met veel verschillende indrukken, gevoelens en prikkels. De echte avonturier komt in deze periode steeds iets meer naar boven. Vanaf de geboorte is jouw kleine constant bezig met het ontdekken van alle mooie avonturen in de wereld om zich heen.
Babys Only
speelgoed baby's only

Playful times

Vanaf het allereerste moment van een baby’s leven krijgen ze te maken met veel verschillende indrukken, gevoelens en prikkels. De echte avonturier komt in deze periode steeds iets meer naar boven. Vanaf de geboorte is jouw kleine constant bezig met het ontdekken van alle mooie avonturen in de wereld om zich heen.

speelgoed baby's only

Spelenderwijs de wereld verkennen

In de eerste drie maanden is jouw kleine vooral bezig met eerste kennismakingen met de wereld. Hierbij gaat het nog niet zo zeer om echt spelen, maar vooral om het waarnemen van alles. Zo zijn felle kleurtjes mega interessant, ze vallen natuurlijk erg op en dit blijft niet onopgemerkt. Ook muziekdoosjes en bewegende muziekmobielen zijn in de eerste drie maanden een grote indrukmaker op jouw kleine. Zo kan het zijn dat ze de klanken herkennen van tijdens de zwangerschap. Een hele wereld gaat voor ze open tijdens deze prachtige eerste drie maanden.

Vanaf ongeveer drie maanden begint jouw kleine steeds meer interesse te krijgen in spelen, kruipen en rollenbollen. Tijdens deze periode ontstaat er meer contact met de directe omgeving en gaat de baby een steeds actievere aanwezige rol spelen in huis. Er ontstaat een steeds grotere interesse voor bewegend speelgoed. In de maanden erna groeit dit steeds meer, zo gaan ze stapje voor stapje zelf leren puzzelen en echt spelen.

Speeltips voor baby's

Door te spelen met bijvoorbeeld een vormenstoof of een stapelring heeft jouw kleine niet alleen plezier maar gebeurt er ook van alles in de ontwikkeling. Zo worden door de specifieke bewegingen de motorieke vaardigheden steeds beter en leert jouw babytje veel sneller hoe het lichaam werkt. Niet alleen fysiek maar ook mentaal gebeurt er super veel tijdens het spelen. Zo leren zij verschillende vormen kennen, het geheugen wordt gestimuleerd en bepaalde emoties komen naar boven. Het lijkt misschien nog niet zo, maar tijdens het maken van deze puzzels leert jouw kleine om doelen te stellen voor zichzelf. Wanneer het blokje dan op de juiste plek zit voelen zij ook een gevoel van voldoening en plezier.

puzzel baby baby's onlySpeelgoed voor onderweg

Ook wanneer je onderweg gaat met de kleine hoeft de speelpret gelukkig nog niet over te zijn. Zo hebben we bij Baby’s Only verschillende wagenspanners en trilgiraffen. Een wagenspanner kan je gemakkelijk aan de autostoel of de kinderwagen bevestigen. Dit heeft als het waren een beetje hetzelfde effect als een speelkleed. Jouw kleine kan zo onderweg lekker spelen met de beer en de sterren, waarvan eentje ook is voorzien van een rammeltje.

Heb je liever wat kleiners om mee te nemen? Geen probleem, dan hebben wij onze trilgiraf voor jou. Dit is een klein knuffeltje met een haakje eraan die je aan de maxi cosi bevestigd. Als je aan de nek van de giraf trekt rekt deze uit en gaat hij trillend weer terug op zijn plek. Zo blijven ze lekker zoet tijdens een autorit of wandeling.

Copyright © 2023 Babys Only Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy |