07 maart 2024

De allereerste Baby's Only Sample Sale komt er aan!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze allereerste sample sale ooit organiseren op 19 en 20 april. Dit is een unieke gelegenheid voor jou om te genieten van ongelooflijke kortingen op onze hoogwaardige producten!

Datum:19 en 20 april

Locatie:Tesstraat 21 Boven-Leeuwen

Haal hier jouw kaartje!

Of je nu op zoek bent naar schattige kleertjes, stimulerend speelgoed, praktische boxartikelen of andere baby-essentials, je vindt het allemaal op onze sample sale. We bieden een uitgebreid assortiment aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit is jouw kans om je kleintje te verwennen met de beste producten zonder je portemonnee te veel te belasten!

Onze sample sale is de perfecte gelegenheid om onze producten van dichtbij te bekijken en te ervaren. Je kunt persoonlijk de kwaliteit voelen en de stijl bewonderen die Baby's Only zo geliefd maken bij ouders over de hele wereld. We hebben een breed scala aan maten, kleuren en ontwerpen beschikbaar, zodat je zeker iets vindt dat perfect bij de behoeften en smaak van jou en je kleintje past.

Toegangskaartjes voor onze sample sale zijn gratis, maar registratie is vereist vanwege de beperkte beschikbaarheid. Zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert om teleurstelling te voorkomen. Mis deze kans niet om geweldige deals te scoren voor je kleintje!

Alles wat je moet weten! 

De sample sale vindt plaats van 19 tot en met 20 april.  

Wij zorgen voor een groot aanbod van de leukste, meest unieke items uit de voorgaande collecties

 Tijden: 

Vrijdag: 10.00 - 11:00 
Vrijdag: 12.00 - 13:00
Vrijdag: 14.00 - 15:00 
Vrijdag: 16:00 - 17:00 
Vrijdag: 19:00 - 20:00 
Zaterdag: 10.00 - 11:00
Zaterdag: 12.00 - 13:00 
Zaterdag: 14.00 - 15:00 
Zaterdag: 16:00 - 17:00 

Regelement

  • De Sample Sale locatie is voorzien van genoeg parkeerplekken/ plekken om de fiets neer te zetten. Parkeren is voor dit evenement gratis. Parkeren is hier op eigen risico.
  • De producten zijn geprijsd per categorie, zo hoef je niet moeilijk te doen en weet je gelijk wat iets kost ;) 
  • De prijzen op de sample sale variëren van €5 tot €30. 
  • Retourneren van sample sale items is niet mogelijk 
  • Je krijgt geen garantie op sample sale items 
  • Betaalmogelijkheden: pin & contant 
  • Geen kinderwagens mee naar binnen: Om de veiligheid en het comfort van alle bezoekers te waarborgen, zijn kinderwagens niet toegestaan binnen de locatie van het evenement. 
  • Er zijn geen kluisjes aanwezig, dus laat grote jassen en tassen thuis, deze mogen namelijk niet mee naar binnen: Bezoekers worden vriendelijk verzocht om grote jassen en tassen thuis te laten, aangezien er geen kluisjes beschikbaar zijn en deze items niet toegestaan zijn binnen het evenement. 

Heb je nog vragen over de sample sale? Stuur dan gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze allereerste sample sale. Kom langs en ontdek de fantastische aanbiedingen die we voor je hebben in petto. Tot dan!