Productinformatie

Ervaar het ultieme comfort en de hoogste duurzaamheid met onze wieg- en ledikantlakens uit de Maple collectie. Vervaardigd van 100% ecologisch katoen, koesteren we het welzijn van je kleintje en de gezondheid van onze planeet. De zachte aanraking van het premium katoen zorgt voor een knusse slaapomgeving waarin je baby ongestoord kan rusten. De kenmerkende speelse bladerprint van de Maple collectie voegt een vleugje natuurlijke vreugde toe aan de kinderkamer, waardoor een kalmerende en levendige sfeer ontstaat.

Onze wieg- en ledikantlakens zijn niet alleen ontworpen met het oog op esthetiek, maar ook met praktisch gebruik in gedachten. Ze passen perfect om de matras en blijven veilig op hun plek, hoe beweeglijk je kleintje ook is tijdens het slapen. Voeg deze lakens toe aan de slaapomgeving van je baby en geniet van de gemoedsrust die voortkomt uit de keuze voor kwaliteit, comfort en een vleugje speelse elegantie. Maak van elke slaap een rustgevende en plezierige ervaring met de Maple collectie.
Artikelnummer
BO-453.031.012.48
EAN-nummer
8720791355654
Geslacht
Unisex
TOG waarde
0.2 TOG
Maat
80x100 cm
Samenstelling
100% ecologisch katoen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Past het wieglaken in iedere wieg?
Is het wieglaken leuk te combineren met andere producten van Baby's Only?
Hoe heet mag ik de wieglakens wassen?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons