Productinformatie

Het vinden van de perfecte verzorgingstas is een hele uitdaging. Hoe functioneel is de tas en past deze eigenlijk wel bij de kinderwagen en andere babyspullen? En hij mag ook best modieus zijn, toch? Vinden wij wel en daarom deze nieuwe verzorgingstas olive in onze collectie.

Deze elegante verzorgingstas biedt alles wat je ervan verwacht. Functioneel en handig in gebruik door alle handige opbergvakken en accessoires zoals een verschoningsmatje, etui en thermische flessenhouder. De perfecte verzorgingstas voor iedereen die graag goed voorbereid en goed georganiseerd op pad gaat. Draag de verzorgingstas met de korte hengsels of gebruik het lange hengsel om te bevestigen aan de kinderwagen. Geen luiers meer nodig? Ook na die tijd is het een erg leuke schoudertas!

Artikelnummer
BO-897.891.033.50
EAN-nummer
8719497043972
Geslacht
Unisex
Samenstelling
100% PU-leer

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons