Commodemandje als opbergmandje

Een commodemandje, ofwel verzorgingsmandje, is een erg praktisch opbergmandje voor je commode. Je kunt er babyspulletje in doen zoals een zalfje, borsteltje, doekje of speentje. Het commodemandje houdt alles netjes bij elkaar en zorgt dat de commode opgeruimd blijft. Commodemandjes zijn niet alleen ideale opbergmandjes voor je commode, ze kunnen ook als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

Commodemandje als decoratiemandje

Commodemandjes zijn heel leuk als decoratie in de babykamer. Bijvoorbeeld met een plantje of knuffeltje erin. Mooi te combineren met een bijpassende aankleedkussenhoes of opbergmand. Je kunt het mandje op de commode zetten, op de schap of op een willekeurige plek in de babykamer. Let wel op dat je baby er niet bij kan.

Gebreide commodemandjes van Baby’s Only

Baby’s Only heeft een grote variatie aan commodemandjes. Bij elke Baby’s Only stijl is een commodemandje verkrijgbaar in hetzelfde breipatroon. Er is keuze uit verschillende kleuren. De buitenzijde van elk mandje is gemaakt van hoogwaardig breiwerk en de binnenzijde is voorzien van een zachte voering. Dankzij het pvc/imitatieleer aan de onderzijde zijn de commodemandjes beschermd tegen vocht en water.

Een verzorgingsmandje cadeau geven

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Koop dan een commodemandje, eventueel met leuke inhoud erin. Omdat de verzorgingsmandjes zo handig in gebruik zijn, zal de kersverse moeder er erg blij mee zijn. En het staat prachtig op de commode in de babykamer.