Productinformatie
Creëer een rustgevende slaapomgeving voor je kleintje met de Baby's Only Klamboe uit de Calm collectie. Deze prachtige klamboe is ontworpen om een vleugje sereniteit en elegantie toe te voegen aan de kinderkamer.

Met zijn lichte en luchtige stof biedt de Klamboe een beschermende barrière tegen insecten terwijl je kleintje slaapt. Het tijdloze design en het elegante ruffel randje past perfect bij elke kinderkamerinrichting en voegt een vleugje verfijning toe aan de ruimte.

De Klamboe is eenvoudig op te hangen boven het ledikantje of de wieg van je baby, waardoor een veilige en rustgevende slaapplek wordt gecreëerd. Dankzij de duurzame kwaliteit kan je kleintje genieten van een ongestoorde nachtrust.

Voeg een vleugje rust en comfort toe aan de slaaproutine van je baby met de Klamboe Calm, een essentieel accessoire voor een vredige nachtrust.
Artikelnummer
BO-455.018.019.50
EAN-nummer
8720791359362
Geslacht
Unisex
Maat
55x55x200 cm
Samenstelling
100% katoen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Is de klamboe wasbaar in de wasmachine?
Waar kan ik de klamboe ophangen?
Zijn de klamboes goed te combineren met andere Baby's Only decoraties?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons