15 september 2023

Onze nieuwe collecties: Waar Betovering en Babystijl Samenkomen!

Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Ontdek de magie van Baby's Only, waar betovering en babystijl samenkomen! Welkom in de wereld van comfort en stijl voor jouw kleintje. Met onze nieuwe Flora, Willow en Stripe collecties brengen we de schoonheid van buiten naar de garderobe van jouw baby. Elk stuk is met liefde gemaakt van zachte, huidvriendelijke materialen voor het comfort en de veiligheid van jouw baby. Laat jouw kleintje stralen in deze collecties.

Welkom in de betoverende wereld van baby's, waar elke glimlach een schat is en elke dag een avontuur. Als het gaat om de verzorging van onze kleine moet alles zo goed mogelijk zijn. Daarbij vinden we het natuurlijk ook nog belangrijk dat onze kleine niet alleen comfortabel is maar er ook toch nog wel een beetje schattig en leuk uitziet. Dit alles is dan ook waarom Baby’s Only heeft gekozen voor een nieuwe richting bij het creëren van de nieuwste collecties. Ontdek de magie van een combinatie van comfort en stijl met onze nieuwe Flora, Willow en Stripe collecties. Laat jouw kleintje stralen in deze nieuwe stijlen.

Flora collectie

Met de nieuwe Flora collectie maak je iedere outfit gelijk helemaal af. Zo kan je de Flora collectie supermakkelijk combineren met een egaal boxpakje, shirtje of juist een broekje. De Flora collectie is ontwikkeld met als oogpunt een nieuwe frisse en vrolijke collectie. Wij wilden graag de schoonheid van buiten op onze eigen Baby’s Only manier verwerken. Zo hebben wij bij deze collectie een breipatroon gebruikt waarbij het doet denken aan kleine subtiele bloemetjes. De willow colelctie bestaat uit gebreide truitjes, knusse boxpakjes, leuke broekjes en schattige accessoires in vier zachte aardse tonen en brengt daarmee een tederheid en rust toe tot iedere outfit.

Willow collectie

Laat jouw kleine stralen met de Willow collectie. De collectie is gemaakt met oog voor gebreid detail en comfort. De Willow collectie is hierbij een van de eerste collecties waarbij er een fijn maar toch zichtbaar breipatroon is verwerkt. De collectie is verkrijgbaar in vier zachte aardse tonen en brengt daarmee een tederheid en rust toe tot iedere outfit. Zo zijn ze geschikt voor iedereen en is er altijd wel een goede combinatie met een andere collectie mogelijk. Door het speciale breipatroon voegt deze collectie ondanks de kalme kleurenpallet toch nog wat meer flair toe bij jouw kleintje. Bij Baby's Only gaat het niet alleen om prachtige ontwerpen, maar ook om kwaliteit en aandacht voor detail. Elk product in deze nieuwe collecties is met liefde gemaakt, met zachte, huidvriendelijke materialen die het comfort en de veiligheid van jouw baby garanderen. Zo ga jij met een gerust hart de deur uit met jouw kleintje!

Stripe collectie

Met de Stripe collectie geef je de outfit van jouw kleine een opvallend extraatje. Door de levendige strepen en het fijne kleurenpalet is de Stripe collectie een perfecte combinatie van speelsheid en elegantie. Door de fijne kleuren binnen de collectie voegen de strepen op een schattige en kalmerende manier toch een geheel nieuwe look toe aan onze huidige collecties. Door de streepjes leuk te combineren met een van onze andere egale artikelen maak je de outfit van jouw kleintje helemaal af. De Stripe collectie is daarbij niet alleen mega schattig maar is ook nog eens gemaakt van ecologisch katoen. Zo houdt de collectie jouw kleine comfortabel en irriteert het de huid niet bij veel bewegingen. Deze collectie bestaat uit leuke broekjes, topjes, boxpakjes en accessoires zodat jouw kleine helemaal in stijl rond kan kruipen. Perfect voor de kleine avonturiers!

Of je nu een vleugje bloemenpracht, levendige strepen, of natuurlijke rust wilt toevoegen aan de outfits van jouw kleintje, de Flora, Stripe en Willow collecties hebben voor elk wat wils.

Babykleertjes kopen bij Baby’s Only

Bij Baby’s Only hebben een uitgebreid assortiment aan babykleertjes voor je kindje. Van hippe boxpakjes en rompertjes tot truitjes en broekjes: alles vind je in het ruime assortiment van Baby’s Only. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht, want we helpen je graag!