30 januari 2022

I’ll take care of you; fijne verzorgingstips voor jouw baby

Als het op de verzorging aankomt, mag je kleintje natuurlijk niets tekortkomen. Bij de baby verzorging komt er zoveel kijken: van kleine, intieme momenten als omkleden tot verzorgingsproducten uitkiezen. Er komt een hoop op je af, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. De verzorgingscollectie van Baby’s Only zorgt ervoor dat je stijlvol je kindje in de watten kan leggen.

Verzorging van de babyhuid

Het huidje van je baby is nog erg teer en gevoelig en daarom is het belangrijk het extra goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door gebruik te maken van milde verzorgingsproducten kun je deze bescherming goed bieden. Daarnaast is het belangrijk om je kleintje warm te houden thuis en onderweg tijdens een wandeling. Zo heeft Baby’s Only een ruim aanbod aan babykleding, gemaakt van zachte, ecologische materialen.

Luiers verschonen

Steeds als je kindje heeft geplast of gepoept, verschoon je zijn luier. Dit betekent dat je gemiddeld zo’n acht luiers per dag moet verschonen. Dan is het wel fijn als je hiervoor de juiste producten in huis hebt, zoals aankleedkussenhoezen, billendoekjeshoezen en verschoonmatjes. Zo zijn de aankleedkussenhoezen van Baby’s Only gemaakt van breiwerk met een zacht middenstuk van Microvezel. Door het zachte middenstuk kan je baby tijdens het verschonen heerlijk warm én comfortabel liggen.

Je baby aan- en uitkleden

Zeker in het begin kan het best een uitdaging zijn om je kindje aan en uit te kleden. Armpjes en beentjes die nog niet echt meewerken en het voelt allemaal zo teer aan. Maar gelukkig zal de kraamhulp je handige tips geven om dit goed te doen. En dan worden het hele fijne, intieme momentjes met je kindje. Heerlijk om dan even te knuffelen en bijvoorbeeld je kindje te masseren. En vervolgens kleed je ze warm aan met de babykleding, gemaakt van organisch katoen. Waar je dit allemaal doet? Op de commode natuurlijk, op een comfortabel aankleedkussen met een zachte aankleedkussenhoes.

Je baby in bad

Voor het eerst met je kindje in bad, wat een feest. Er komen een hoop handelingen kijken bij het badderen, maar wij delen graag een tip om het fijner voor je kindje te maken. Is je kindje helemaal uitgekleed maar is het badwater nog niet op temperatuur? Dan is een warme omslagdoek een uitkomst. De badcape is voor en na het badje een fijn product om je kindje meteen in te wikkelen, zodat het lekker warm blijft. Baby’s Only heeft een uitgebreid assortiment aan baby omslagdoeken die heerlijk warm zijn door het zachte breiwerk.

Je baby afdrogen

De musthave waar alle newborn papa’s en mama’s vast een hele stapel van hebben, de hydrofiele doek. Ideaal om te gebruiken voor het afdrogen, want dat is zachter en dunner dan een handdoek. Onze hydrofiele doeken zijn gemaakt van 100% katoen en er zijn er een aantal van 70% bamboe en 30% katoen. Katoen voor de stevigheid en bamboe is zacht, ademend, hygiënisch en ook nog eens milieuvriendelijk. Dé ultieme combinatie! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en veelzijdig in gebruik, dus het kan geen kwaad om een voorraadje in te slaan.

Vragen over de verzorging van je baby?

Bij Baby’s Only helpen wij je graag met het vinden van de beste producten voor je baby. Heb je een vraag over een product? Stuur dan gerust een bericht naar onze customer care en zij helpen je graag verder!