Productinformatie

Laat jouw kindje heerlijk in slaap vallen met Baby’s Only Nachtlampje Konijn. Dit schattige nachtlampje is perfect voor in de babykamer en biedt verschillende kleuren licht om uit te kiezen. 

Met één druk op de knop schakelt het nachtlampje tussen vier verschillende kleuren en gaat het slaapliedje aan. Het zachte en veilige siliconen materiaal maakt het nachtlampje ideaal voor kinderen om mee te spelen en vast te houden. Bovendien kan het konijntje eenvoudig worden opgeladen via de handige USB-aansluiting. 

Het nachtlampje heeft een handig formaat van 11 x 11 x 16 cm en is gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens logeerpartijen. Door het energiezuinige ontwerp gaat het lampje tot wel acht uur mee op één lading, waardoor jouw kindje de hele nacht kan genieten van de zachte en rustgevende verlichting.

Met het siliconen nachtlampje in de vorm van een konijntje creëer je een veilige en geruststellende omgeving voor jouw kindje. Het perfecte cadeau voor elke ouder die op zoek is naar een praktisch en liefdevol cadeau voor hun kleintje.

Artikelnummer
BO-860.815.125.50
EAN-nummer
8720791355524
Samenstelling
Siliconen
De meest gestelde vragen over dit product
Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stuur ons gerust een mailtje naar customerservice@babysonly.nl met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.
Zit er een batterij bij de lamp geleverd?
Zijn de nachtlampjes gemakkelijk te combineren met Baby's Only producten?
Geeft het nachtlampje verschillende kleuren licht?

Baby's Only - Created out of Love

Stap binnen in onze wereld bij Baby's Only, een Nederlands bedrijf dat zijn roots heeft in het pittoreske Beneden-Leeuwen. Created out of love, begon onze reis als een traditionele breierij, maar heeft zich ontwikkeld tot de ultieme bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een vleugje magie voor alles wat te maken heeft met baby's en hun knusse domein. Van met liefde vervaardigde babydekens van topkwaliteit tot knuffelbare vriendjes die lachjes toveren, streven wij naar meer dan alleen het aanbieden van producten; we willen deel uitmaken van elk bijzonder babymoment dat gevierd wordt.

Lees meer over ons