3 mei 2022

Organic babykleding van Baby’s Only

Als het gaat om fijne homewear voor onze baby’s vandaag en morgen, dan kies je voor de kledingcollectie van Baby’s Only. Onze duurzame babykleding is gemaakt van 100% organisch katoen in mooie aardetinten. Van fijn gemêleerd tot stoer gebreid, de doordachte designs zijn gemaakt om eindeloos te combineren waarin je baby zich prettig en comfortabel voelt. Meer lezen? In onze blog vertellen wij je alles over onze organic babywear!

Voordelen van biologisch katoen

Onze babykleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en dat is niet alleen comfortabel voor de warmere dagen. Zo is het erg flexibel in het dragen, is het goed wasbaar, blijft het mooi zijn vorm behouden en is het duurzaam. Je draagt samen met je kindje bij aan een gezondere wereld.

Biologische babykleertjes van Baby’s Only

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je kindje. Van fijne verzorgingsproducten tot babykleding van natuurlijke materialen die op een maatschappelijk verantwoorde manier worden gemaakt. In de collectie van Baby’s Only heb je een ruim aanbod aan duurzame babykleding van een hoge kwaliteit biologisch katoen. In verschillende kleuren en stijlen hebben we babykleding dat perfect op elkaar aansluit. Zo kun je gemakkelijk een baby shirtje en broekje combineren met bijpassende accessoires uit dezelfde of een andere collectie.

Slimme babykleding

Door de handige druksluitingen ervaar je veel gemak bij het aan- en uitkleden. En niet alleen jij ervaart gemak met onze slimme babykleding, maar ook je kindje in onze kleding uit de Pure, Soul en Melange collectie. Door het zachte en elastische materiaal heeft je kindje extra draagcomfort. Zo kan je kindje heerlijk kruipen, ontdekken, ontspannen en slapen in onze duurzame kleding. Daarnaast kun je alle items onderling met elkaar combineren door de kleuren die perfect op elkaar aansluiten. Mix and match met Baby’s Only!

Superschattige kraamcadeaus

Op zoek naar een kraamcadeau, cadeau voor de babyshower of een leuk kleinigheidje? Een kindje groeit net zo snel uit de babykleding als dat je leuke items in je winkelmandje stopt. Daarom zijn duurzame babykleertjes een leuk babyshower cadeau waar je altijd goed mee zit. Wanneer je niet weet of het een meisje of een jongen wordt, kun je er altijd voor kiezen om babykleding te kopen in een neutrale kleur zoals wit, beige of grijs.

Bestellen bij Baby’s Only

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Baby’s Only hebben we een uitgebreid assortiment aan babyspullen en kun je alles op een fijne en overzichtelijke manier bekijken. Zo hebben we momenteel nieuw baby speelgoed in het assortiment. Van kleurrijke puzzels en speelballen tot vrolijke auto’s. Leuk en leerzaam voor je kindje. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht, want we helpen je graag!