18 oktober 2022

Ontdek Glow, zwangerschapskleding van Baby’s Only

Groot nieuws: Sinds kort hebben we niet alleen mooie accessoires voor je kindje in onze collectie, maar ook fijne producten voor de mama to be. Ontdek Glow, dé collectie met comfortabele en hippe zwangerschapskleding. Glow geeft nog net dat beetje extra glans aan de zwangerschap én daarna.

Positiekleding van Baby’s Only

Een kleintje op komst, wat een bijzondere en spannende periode zal dat voor je zijn. De eerste setjes babykleding aanschaffen, je buik groeit iedere week steeds een beetje meer en soms voel je de baby schoppen. Om de zwangerschap (en daarna) comfortabel en toch stijlvol door te gaan, kun je terecht bij Baby’s Only voor hippe positiekleding.

Voordelen van viscose

De mode items uit de Glow collectie zijn zowel gebreid als gemaakt van viscose jersey die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Viscose heeft veel bijzondere eigenschappen: het is huidvriendelijk, heerlijk zacht en soepel, ademend en koel, het neemt veel vocht op en het is elastisch en kleurvast.

Zwangerschapsbroeken

Een normale spijkerbroek kan na een tijdje niet meer lekker zitten en behoorlijk knellen. De zwangerschapsbroeken van Baby’s Only hebben een hoog draagcomfort door stretchmateriaal en handige details. Door het flexibele materiaal komen je prachtige rondingen mooi naar voren en past het goed in elke fase van de zwangerschap. De volgende vraag is: Ga je voor een zwangerschaps flared broek of liever een aansluitende broek? Hoe dan ook, met een zwangerschapsbroek van Baby’s Only kun je eindeloos combineren. Bijvoorbeeld met een leuke zwangerschapstop en zwangerschapsvest om de outfit compleet te maken.

Zwangerschapsvesten

Een gebreid vest is onmisbaar in je (zwangerschap)garderobe. Zo kun je een zwangerschapsvest heerlijk dragen tijdens de zwangerschap, maar kun je het ook prima dragen na de bevalling. Deze vesten trek je in de winter als een extra laagje aan en in het voorjaar loop je er zo mee naar buiten. Het is de investering waard dus. Doordat onze zwangerschapsvesten in neutrale tinten verkrijgbaar zijn, kun je het gemakkelijk combineren met de rest van je garderobe. Mix and match met Glow!

Poncho’s

Onze poncho is een mooie en handige aanvulling op je (zwanger)garderobe. Waarom? Gedurende de zwangerschap kun je de zwangerschapsponcho makkelijk aantrekken als je even naar buiten gaat en geen zin in een jas hebt. Ook na de zwangerschap is een poncho handig in gebruik, voor als je bijvoorbeeld borstvoeding wilt geven. Door de decoratieve knopen kun je de poncho op verschillende manieren dragen, zodat je er alle kanten mee op kunt. Stijlvol én veelzijdig!

Mix and match met Glow

De Glow collectie bestaat uit fijne basics gemaakt van zachte stoffen en neutrale tinten, zodat je alles mooi kunt combineren met de rest van je garderobe. Voor een casual look, zakelijke outfit en nog veel meer. Door het stretchmateriaal en handige details kun je de positiekleding van Baby’s Only vanaf maand één tot en met negen dragen – en zelfs nog na je zwangerschap.

Babyspulletjes kopen bij Baby’s Only

Bij Baby’s Only hebben een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor je kindje. Van hippe wipstoelhoezen en stevige voedingskussens tot slabbetjes: alles vind je in het ruime assortiment van Baby’s Only. Bestel je op een werkdag voor 20.00? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heb je nog vragen over de producten van Baby’s Only? Stuur ons gerust een bericht, want we helpen je graag!