https://www.babysonly.nl/verzorgen/spuugdoekjes/_404_w_11__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Spuugdoekjes

Deze spuugdoekjes zijn gemaakt van zacht breiwerk, waardoor ze prettig aanvoelen voor je baby. Door de langwerpige vorm blijven ze goed over je schouder zitten. Je baby kan een boertje laten en spugen terwijl jij schoon blijft. De spuugdoekjes zijn machinewasbaar op 60 graden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  #/pagina   
11 resultaten
  • Kleur

Spuugdoekje, monddoekje of spuuglapje

Deze termen worden nogal eens door elkaar genoemd. Een spuugdoekje is hetzelfde als een spuuglapje. Maar een spuugdoekje is niet hetzelfde als een monddoekje. Monddoekjes gebruik je om het mondje van je baby af te vegen. Spuugdoekjes leg je over je schouder voor als je baby een boertje moet laten en wat melk spuugt. Spuugdoekjes kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Soms moet je baby meerdere keren per dag spugen. Alleen daarom al is het handig om meerdere doekjes in huis te hebben.

Baby’s Only spuugdoekjes

De spuugdoekjes van Baby’s Only zijn stijlvol, modieus, absorberend en bovenal superzacht. De breipatronen en kleuren sluiten naadloos aan op de rest van de collectie. Leuk als setje met een bijpassend speendoekje. De Baby’s Only spuugdoekjes zijn langwerpig van vorm, zodat ze ruim over je schouder vallen en je kleding goed beschermen. Ze mogen gewassen worden op 60 graden.

Verzorging en voeding

Spuugdoekjes of spuuglapjes zijn onmisbaar bij de verzorging en voeding van je baby. Ben je benieuwd naar de rest van de verzorgingsdoeken? Bekijk dan alle verzorgingsproducten.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only