https://www.babysonly.nl/verzorgen/speendoekjes/_404_w_12__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Speendoekjes

Je baby zal het heerlijk vinden om met deze zachte speendoekjes te knuffelen. Elk speendoekje heeft een lusje waaraan het speentje van je baby bevestigd kan worden. Hierdoor is het speentje makkelijker terug te vinden. Speendoekjes zijn ideaal voor onderweg of in bed. Je baby zal er fijn mee in slaap vallen. Verkrijgbaar in verschillende vormen, breipatronen en kleuren.

  #/pagina   
25 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Waarom een speendoekje?

Een speendoekje is eigenlijk niets anders dan een doekje of lapje met een lusje eraan voor de speen. De functie van een speendoekje is tweeledig; het speentje raakt minder snel kwijt en het doekje wordt vaak als knuffeldoekje gebruikt. Door het knuffelen komt er een herkenbare geur aan het doekje, wat je baby een rustig en vertrouwd gevoel geeft.

Baby’s Only speendoekjes

De speendoekjes van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. De doekjes zijn gemaakt van zacht breiwerk, waardoor ze prettig aanvoelen voor je baby. De breipatronen en kleuren van de speendoekjes sluiten naadloos aan bij de rest van de collectie. Leuk als setje met een bijpassend spuugdoekje. De superzachte speendoekjes geven je baby veel comfort. Ze zijn vormvast, kleurecht en wasbaar op 60 graden.

Vierkante of hartvormige speendoekjes

De Baby’s Only speendoekjes zijn leverbaar in verschillende vormen, breipatronen en kleuren. Kies je voor een vierkant speendoekje of wil je toch liever een hartvormig doekje? Met een klassiek breipatroon of kabelbreipatroon? Ook is er keuze uit diverse kleuren.

Speendoekje of knuffeldoekje cadeau geven

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Denk dan eens aan een speendoekje of knuffeldoekje. Jonge kinderen hebben vaak een echte band met hun speentje, doekje of lapje. De Baby’s Only doekjes zijn zo zacht, dat er flink mee geknuffeld zal worden. Succes gegarandeerd.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only