https://www.babysonly.nl/verzorgen/slabbetjes/_404_w_161__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Slabbetjes

Met een bandana slab komt je baby stijlvol voor de dag. Dit type slabbetje wordt vaak gebruikt als kwijlslab bij doorkomende tandjes. Maar ook als je baby veel spuugt zijn bandana slabbetjes ideaal. Ze beschermen de kleertjes van je baby en staan super hip! Verkrijgbaar in diverse kleuren en breipatronen. Leuk bij elke baby outfit.

  #/pagina   
23 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Bandana slab – hip en functioneel

Slabbetjes zijn er in vele soorten en maten. Een Bandana slab is een wat kleiner type slabber, geschikt om de hele dag te dragen. De slabbetjes zijn zacht en comfortabel en zorgen ervoor dat de kleertjes schoon en droog blijven. Dit is met name handig bij baby’s die veel spugen of kwijlen. Zo hoef je niet steeds je baby om te kleden, maar kun je eenvoudig het slabbetje vervangen.

Ideale kwijlslab bij doorkomende tandjes

Als baby’s tandjes krijgen, kan er een periode komen dat ze tijdelijk wat meer speeksel produceren en gaan kwijlen. Hierdoor worden de kleertjes nat en dat is niet comfortabel voor je kindje. Een kwijlslab (bandana slab) kan dan uitkomst bieden. Door het hippe design, ziet een bandana slab er nog leuk uit en kun je je baby stijlvol kleden, terwijl de kleertjes droog blijven.

Bandana slabbetjes van Baby’s Only

Bij Baby’s Only kun je een bandana slab vinden in zowel de Classic als Sun lijn. Kenmerkend voor de Sun is het honingraat breipatroon. Classic kenmerkt zich door het chique, tijdloze breiwerk. Door de grote verscheidenheid aan kleuren, is er veel keuze. De kleuren van de slabbetjes sluiten perfect aan bij de rest van de Baby’s Only collectie, waardoor het een mooi geheel is. Leuk in combinatie met de babykleding.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only