https://www.babysonly.nl/verzorgen/kruikenzakken/_404_w_13__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Kruikenzakken 

Kies je voor een opvallend gekleurde kruikenzak, een kruikenzak met sterren of toch liever een kruikenzak in zachte pastelkleuren? Baby’s Only heeft ze allemaal. M.u.v. de Zensy kruikenzak zijn alle kruikenzakken dubbelwandig gebreid zodat ze extra veilig zijn in gebruik. Verkrijgbaar in een standaard maat voor een reguliere babykruik en een extra grote maat voor een Zensy kruik.  

  #/pagina   
74 resultaten
  • Kleur
  • Stijl
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina 
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina 

Waarvoor gebruik je een kruikenzak? 

Veel pasgeboren baby’s kunnen zich nog niet zo goed warmhouden. Om het babybedje of wiegje (voor) te verwarmen wordt er vaak een kruik gebruikt. Deze houdt je kindje lekker op temperatuur. Om de kruik gaat altijd een beschermhoes, de kruikenzak ofwel kruikzak.  

Beschermhoes voor de kruik 

Omdat een kruik wordt gevuld met heet water, kan deze erg heet worden. Een beschermhoes zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden en dat je je minder snel verbrandt aan de kruik. Let op dat de kruik in de kruikenzak nooit in direct contact komt met je kindje! 

Standaard maat of voor Zensy kruik 

Kruikenzakken zijn er in diverse soorten. De meeste kruikenzakken zijn geschikt voor de standaard maat metalen babykruik. Aan de bovenzijde te sluiten met een strikje en aan de binnenzijde een zachte, dikke voering. Er zijn ook extra grote kruikenzakken op de markt die passen om een Zensy kruik. 

Kruikenzakken van Baby’s Only 

De kruikenzakken van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Deze stoere, gebreide beschermhoezen voor je kruik zijn verkrijgbaar in twee maten: standaard of extra groot. Leverbaar in diverse breipatronen, printen en kleuren. Alle kruikenzakken (m.u.v. de Zensy kruikenzak) zijn dubbelwandig gebreid zodat ze extra dik zijn en nog beter beschermen tegen de hitte van de kruik. Het bedje van je kindje zal heerlijk verwarmd worden en tegelijkertijd zijn deze hippe kruikhoezen een mooie accessoire voor de babykamer. Ook leuk om cadeau te geven! 

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only