https://www.babysonly.nl/verzorgen/hydrofiele-doeken/_404_w_156__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Hydrofiele doeken – Swaddles

Deze veelzijdige hydrofiele doeken zijn superhandig in gebruik. Ideaal om je kindje mee af te drogen, als luchtig en beschermend dekentje bij warm weer en als omslag- en spuugdoek. De swaddles zijn superabsorberend en drogen snel. Omdat ze weinig ruimte in beslag nemen zijn deze hydrofiele doeken ook erg fijn voor onderweg. De swaddles zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  #/pagina   
10 resultaten
  • Kleur
  • Stijl
  • Maat

Hydrofiele doeken, hydrofiele luiers, swaddles

Alhoewel ze zelden nog als luier worden gebruikt, heten hydrofiele doeken in de volksmond ook wel hydrofiele luiers. Wil je er je kindje mee inbakeren? Dan spreek je over een swaddle. Waarschijnlijk had je voor je zwangerschap nog nooit van deze termen gehoord. Eenmaal bekend met de producten, kom je erachter dat je ze echt overal voor gebruikt. Zowel thuis als onderweg. Hydrofiele doeken zijn onmisbaar in je babyuitzet en je kunt er nooit genoeg van hebben.

Waarvoor gebruik je een hydrofiele doek?

Het materiaal van een hydrofieldoek is superzacht en absorberend. Hierdoor zijn deze doeken zeer geschikt om je kindje mee af te drogen na het badje. Ook tijdens het verwisselen van de luier zijn hydrofiele doeken erg handig. De aankleedkussenhoes wordt beschermd en je kindje ligt op een schone ondergrond. Moet je baby een boertje laten na het drinken? Hang de hydrofiele doek dan over je schouder om je kleding schoon te houden. Na het eten kun je het mondje zacht afvegen. Ben je onderweg, dan zijn hydrofiele luiers bij uitstek geschikt als luchtig dekentje of als kleedje voor in het park of op het strand. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden van deze veelzijdige doek.

Swaddles van Baby’s Only

De swaddles van Baby’s Only zijn superzacht en de kleuren sluiten naadloos aan bij de rest van de collectie. Worden de hydrofiele doeken vies? Geen probleem. Hoe vaker je ze wast, hoe zachter ze worden. Het materiaal bestaat uit 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe is zacht, licht, ademend, hygiënisch en milieuvriendelijk. Katoen zorgt voor de stevigheid.

De Baby’s Only swaddles zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • Swaddle 60x70 cm
  • Swaddle 120x120 cm (geschikt als inbakerdoek)
  • Swaddle 200x120 cm

De swaddle collectie in zachte pasteltinten is een perfecte aanvulling op het gebreide assortiment.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only