https://www.babysonly.nl/spelen-box/muziekmobielen/_404_w_160__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Muziekmobielen

De muziekmobielen van Baby’s Only zijn voorzien van de bekende gebreide knuffels in mini-uitvoering. Elk muziekmobiel speelt een rustgevend muziekje. Eenvoudig te monteren aan de box (als boxmobiel) en aan het babybedje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Muziekmobiel van Baby’s Only

Baby’s houden van bewegende voorwerpen en muziek. Een muziekmobiel combineert het beste van beiden. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat muziekmobielen verkrijgbaar zijn in zoveel soorten en maten, elk met een eigen muziekje. Wat een muziekmobiel van Baby’s Only zo speciaal maakt, zijn de kleine gebreide knuffeltjes die aan de mobiel hangen. Deze dierenvriendjes zijn een mini-uitvoering van de grotere varianten, verkrijgbaar als knuffel of muziekdoosje.

Hippe boxmobiel

De Baby’s Only muziekmobielen zijn ook zeer geschikt als boxmobiel. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en te bevestigen aan de box. Je kindje zal urenlang speelplezier hebben, terwijl de bewegende vriendjes vrolijk ronddraaien en het liedje ‘It’s a small world’ wordt afgespeeld. Door de stijlvolle uitstraling zal de boxmobiel (muziekmobiel) niet misstaan in de woonkamer.

Muziekdoosjes

Naast muziekmobielen heeft Baby’s Only ook muziekdoosjes in het assortiment. Deze gebreide muziekknuffels zijn voorzien van een trekkoord en bedoeld als decoratie in de babykamer of bevestigd aan de box. Zowel een Baby’s Only muziekdoosje als muziekmobiel wordt vaak als (kraam)cadeau gegeven, net als het Baby’s Only babyspeelgoed.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy© Copyright Babysonly.nl