https://www.babysonly.nl/spelen-box/knuffeldoekjes/_404_w_148__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Knuffeldoekjes

Je baby raakt niet uitgeknuffeld met een knuffeldoekje van Baby’s Only. Deze gebreide knuffeldoekjes hebben de vorm van een ster en zijn superzacht. Knuffelen was nog nooit zo fijn geweest. Het verschil in structuur aan de voor- en achterzijde stimuleert de ontwikkeling van de tastzin. De knuffeldoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende breipatronen en kleuren.

  #/pagina   
26 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Vertrouwd tutteldoekje

Een knuffeldoekje is, zoals de naam al doet vermoeden, een doekje om mee te knuffelen. Een knuffeldoekje wordt ook wel een tutteldoekje genoemd. Over het algemeen zijn baby’s dol op knuffeldoekjes. De doekjes zijn lekker zacht en door het veelvuldig knuffelen komt er een eigen geurtje aan. Hierdoor geeft het tutteldoekje je baby een rustig en vertrouwd gevoel.

Knuffeldoekje of speendoekje

Een speendoekje wordt nog wel eens gebruikt als knuffeldoekje maar andersom kan een knuffeldoekje niet als speendoekje gebruikt worden. Het verschil is namelijk dat er aan een knuffeldoekje geen lusje zit voor het speentje.

Baby’s Only knuffeldoekjes

De knuffeldoekjes van Baby’s Only zijn stijlvol, modieus en bovenal superzacht. De breipatronen en kleuren sluiten naadloos aan bij de rest van de collectie. Leuk om te combineren met een bijpassende knuffel. De knuffeldoekjes zijn luchtdoorlatend en stimuleren de zintuiglijke ontwikkeling van je baby. De knuffeldoekjes hebben de vorm van een ster en zijn extra zacht voor nog meer knuffelplezier.

Tip: geef een speendoekje of knuffeldoekje cadeau

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Koop dan een speendoekje of knuffeldoekje. Of wat dacht je van een mooie gebreide knuffel? Jonge kinderen hebben vaak een echte band met hun knuffel of doekje. Een tutteldoekje van Baby’s Only is zo zacht, dat er flink mee geknuffeld zal worden. Succes gegarandeerd.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only