https://www.babysonly.nl/slapen/wiegdekens-ledikantdekens/_404_w_2__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Wiegdekens en Ledikantdekens

Deze luxe, comfortabele babydekens zijn gemaakt van zacht breiwerk en houden je baby lekker warm. De kleuren zijn afgestemd op de wieglakens en ledikantlakens en hierdoor krijg je een prachtige eenheid in je wiegje of ledikantje. De wiegdekens hebben een afmeting van 70x95 cm en de ledikantdekens zijn 100x135 cm. Ook verkrijgbaar als gebreide juniordeken in 140x200 cm.

  #/pagina    Afdrukken
218 resultaten
  • Kleur
  • Stijl
  • Type
  • Voering

Babydekens van Baby’s Only 

Baby’s Only heeft een groot assortiment babydekens. Bij elke Baby’s Only stijl hoort een eigen lijn dekens. Hierdoor zijn er veel modellen, breipatronen en kleuren beschikbaar. Ook heeft elke babydeken een andere backing/voering: chenille, teddy, softteddy of helemaal geen voering (uni). Vanwege de vochtabsorberende eigenschappen van chenille, worden babydekens met deze voering ook wel gebruikt als badcape of omslagdoek

Mix en match met bijpassende babylakentjes en je krijgt prachtig beddengoed in je wiegje of ledikantje. De babydekentjes zijn verkrijgbaar in een wiegmaat en ledikantmaat. 

Wiegdekens 

Een wiegdeken is, zoals de naam al doet vermoeden, een dekentje voor in de wieg. Maar ook voor de kinderwagen is een wiegdekentje heel geschikt. De afmeting is 70x95 cm. Een wiegdeken wordt gecombineerd met een wieglaken en samen vormen ze het beddengoed voor in de wieg. 

Ledikantdekens 

Een ledikantdeken is groter dan een wiegdeken, want dit dekentje moet passen in een ledikant bedje. Een ledikantdeken heeft een afmeting van 100x135 cm en wordt gecombineerd met een ledikantlaken; het lakentje onderop en het dekentje erboven. Vervolgens wordt het lakentje omgevouwen. 

Gebreide wieg- en ledikantdekens 

De gebreide wiegdekens en ledikantdekens van Baby’s Only staan bekend om hun hoge kwaliteit. Door het superzachte breiwerk ligt je baby heerlijk warm en comfortabel onder het dekentje. De babydekens zijn ademend, vochtabsorberend en anti-allergisch. Ook zijn de dekens wasbaar, kleurecht en vormvast. Je baby kan het hele jaar door onder een gebreid dekentje slapen; in de zomer is een wieg- of ledikantdeken lekker ademend en in de winter wordt de warmte van het lichaam vastgehouden.

Gebreide juniordekens

Naast wieg- en ledikantdekens heeft Baby’s Only ook gebreide juniordekens in maat 140x200 cm. Deze dekens, zijn oorspronkelijk bedoeld voor juniorbedden/eenpersoonsbedden. Echter, ze staan ook leuk over het voeteneind van een tweepersoonsbed  of als plaid over een bank.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy© Copyright Babysonly.nl